Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 29 september 2011

PVV's bliksemafleiders: homohaat

De PVV heeft weer een 'goede' bliksemafleider gevonden (Henk en Ingrid moeten vooral niet doorkrijgen dat de PVV geen bliksem voor hen doet). In Den Haag is een homostel weggepest door rotjochies met een islam achtergrond, zo lijkt het. Ter Linden, een PVV raadslid in Den Haag, met een fikse toef zeewier, gemodelleerd als een door blikseminslag mislukte soufflé, op z'n domme kop, wil dat van Aertsen als gevolg van deze kwestie, zijn burgemeesterschap aan de (PVV) kapstok hangt. Zelfs de valswitte Limburgse haatprofeet Wilders was aanwezig in het filmpje, dat gisteravond werd getoond bij Pauw&Witteman. De kleine fascistische hufter ter Linden, was het niet eens over het percentage van homofobe autochtonen dat genoemd werd. Volgens onderzoekers is 85% van deze groep verantwoordelijk voor het treiteren van homo's. Veel gekoekwauz over wat wel of niet autochtoon is. Misschien kan u zich de potenrammers nog herinneren, die tot het populair worden van de pedo Fortuyn, verantwoordelijk waren voor het aftuigen van homo's, die zich 's avonds op straat durfden te begeven, voor 99% witte (hersenloze) Nederlanders. Toen Fortuyn met z'n populistische praatjes bekend werd, hield dit tuig de handjes wat meer thuis en bij zijn begrafenis stond het geteisem zelfs te janken. Dus niet echt een uitvinding van moslims.
De politie dient ten allen tijde geweld te bestrijden, of het nu tegen homo's, hetero's of wie dan ook wordt gebruikt en of de daders nu moslims, christenen of PVV aanhangers zijn.
In het programma zat ook het mislukte Amsterdamse orakel Paul Scheffer, die in dit gesprek wel een goede opmerking maakte, toen ter Linden zei, dat hij niets tegen moslims had, alleen tegen de islam; Scheffer: "zonder islam heb je geen moslims".

Geen opmerkingen:

Een reactie posten