Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zondag 4 september 2011

De Jager en Zalm

Het fout gestrikte CDA varken de Jager, de grote dombo van de (internationale) financiële wereld, was afgelopen maandag te gast bij de gezagsgetrouwe christenbroeders Knekel en Flink (ned1 rond 23.00-24.00u.). Zo ongeveer klaarkomend vroeg Knekel of de Jager alle telefoonnummers van de Europese topmensen op financieel gebied, in zijn telefoon heeft. Dat hoort de Jager graag, vragen van mensen die hem belangrijk vinden, of er ook maar 1 persoon tussen deze groep zit, die zit te wachten op deze oetlul. De Jager staat aan de zijlijn te klappen als de ECB miljarden aan belastinggeld in een diepe put dondert. De blunderkampioen durft nog het voorjaar aan te halen, toen hij een beleid voorstond, dat intussen 180 graden gedraaid is. Al zwetend zit de jager te koekwauzen, dat is dan ook het enige waar hij goed in is.

In een interview zei de Jager gisteren, dat hij slapeloze nachten heeft van de huidige crisis; voor wat die uitspraak waard is, gaat deze niet ten koste van zijn beleid, want dat was, is en zal waardeloos blijven met deze zak die voor spek en bonen meedoet (met toestemming van de valswitte bokkenrtijder Wilders).

Intussen is 1 van de ingenieurs van alle bankellende, huidig ABN Amro directeur, de VVD'er Zalm, in Buitenhof te zien. Over de door de Jager zo bejubelde bankenbelasting, die banken door moeilijke tijden moet slepen (zonder een beroep op de belastingbetaler te hoeven doen), zegt Zalm, dat deze 1 op 1 aan de klant wordt door berekend........
Over de 1.5 tot 2 en een kwart procent rente op spaarrekeningen durft Zalm te zeggen, dat die niet laag is, nog eens aangevend wat een zegen hij wel niet is voor de bankenwereld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten