Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 1 september 2011

Het ministerie van Veiligheid en afgegeven wapenvergunningen

De korpschefs van politie weten niet hoeveel wapenvergunningen er zijn uitgegeven in Nederland, bovendien kennen de korpschefs de resultaten van controles niet, controles die zijn uitgevoerd op de vergunninghouders. Dat komt door een in 2006 aangeschaft computersysteem (volgens mij wordt er een computerprogramma bedoeld), om dit te verhelpen is het nodig er nog eens miljoenen tegenaan te gooien.
Al in 2009 kwam er een rapport uit van een commissie binnen het toenmalige ministerie van Justitie, dat hier een groot probleem lag, maar door geldgebrek is hier tot nu toe niets mee gedaan.....
Alweer een gevalletje van besparing ten koste van de openbare veiligheid. Je zou jezelf af kunnen vragen, dat wanneer deze registratie wel op orde was geweest, het schietdrama in Alphense winkelcentrum wel zou hebben plaatsgevonden....
Nederland prutsland!

Laat de rechtse VVD hufter  Opstelten, die maar niet kan stoppen met achterlijke maatregelen te bedenken, die de veiligheid ten goede zouden komen, nu eindelijk eens iets nuttigs doen en aandringen op een totaal verbod op privé wapenbezit, of het nu gaat om politie-, defensiepersoneel of burgers, door al deze groepen zijn al te veel slachtoffers gevallen (veel te veel 'ops').
Een mens heeft soms maar een klein zetje nodig om volledig door het lint te gaan, heel handig als er op dat moment geen vuurwapen voor handen is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten