Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 16 september 2011

Zijlstra schoffeert Universiteit van Utrecht

De ongelofelijke nitwit, de Friese VVD boerenlul en langstudeerder Zijlstra, dacht dat het beter was, een vriendje, van Zanen, aan te stellen in de raad van toezicht van de Universiteit van Utrecht. Niet dat deze van Zanen ook maar enige ervaring, of binding met het onderwijs, laat staan een universiteit heeft. Zijlstra zegt het besluit van de voorzitter van de raad van toezicht van de universiteit, Rien Meijerink, te betreuren, het besluit, dat hij wegens deze onbeschofte en domme beslissing van Zijlstra, per 1 januari 2012 aftreedt als voorzitter.

Samen met de gesjeesde CDA verpleegkundige Bijsterveld, die van Wilders ministertje van Onderwijs mag spelen, helpt Zijlstra het onderwijs nog verder naar de kloten. De profielen worden verminderd, tegen alle advies van echte deskundigen in, dus nog minder beta-leerlingen en innoverend hoger onderwijs. Deze week werd bekend, dat de werkloosheid in het onderwijs het laatste jaar flink is gestegen. Dat betekent nog grotere scholen met grotere klassen, dat zal het onderwijs en de veiligheid ten goede komen......
Dat opgeteld bij het ontmoedigen van het volgen van hoger onderwijs voor het grootste deel van de Nederlandse bevolking, zet ons wereldwijd weer eens flink te kakken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten