Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 21 september 2011

Prinsjesdag 2011, deel 3: de 'verantwoording'

De NOS is blijkbaar bang aangepakt te worden door het marionettenkabinet Wilders, en daarom had men gisteren in Nieuwsuur twee boeven uit dit kabinet uitgenodigd om eens even uit te leggen, waarom zelfs de zwaksten nog verder worden uitgeknepen. De VVD rotkoppen Kamp en Schippers kwamen uitleg geven aan de bezuinigingen die zij doorvoeren. Uw Azijnpisser kon bij elk van de 2 'bewindslieden' ongeveer 3 seconden kijken alvorens hij zich met haastige spoed, al projectielbrakend, naar de wc moest begeven.
De (Poolse) schoonmaakploeg is nog bezig de ellende op te ruimen.
Gadverdamme wat een geteisem! (niet de Polen natuurlijk)

De rechtse VVD nitwit Blok was zojuist te beluisteren op radio1. Deze hufter wil huurders aanpakken, alsof die goed zijn voor een schuld, die de 700 miljard benaderd, zoals dat bij de hypotheken is. De laatsten wil Blok via de hypotheekrenteaftrek natuurlijk niet aanpakken. Over de rechtsgang van de minderbedeelden zei Blok, dat dezen ook in de toekomst de rechtsgang kunnen blijven maken, maarrrrrr iedereen zal meer moeten bijdragen (als eerste via de griffierechten). De leugenaar, die nooit armoede heeft gekend, weet niet, dat voor de minima zelfs € 50,-- extra inleveren, veel te veel is, godverdomme wat een klootzak!
Trouwens hoe denkt dit kutkabinet de economie weer aan het draaien te krijgen, als iedereen moet inleveren en dus nog minder zal uitgeven?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten