Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 26 september 2011

De waarden en normen van de financiële sector

Er wordt wat af-geouwehoerd over de mores binnen de financiële sector. In Buitenhof zat gisteren de oud bankier en CDA trut Wijffels, die gepensioneerd nog even zijn straatje schoon schrobt, voor zijn denkbeeldige god. Wijffels heeft een clubje opgericht ('Sustainable Finance Lab'), dat zich ten doel stelt, met name de banken op een duurzaam, maatschappelijk verantwoord spoor te krijgen. Alsof de top van de banken niet weet hoe je je dient te gedragen, of wat het verschil tussen goed en fout is.
We zeiken over rotjochies, die zich niet aan de regels houden, terwijl intussen de (top) van het bedrijfsleven, de politiek en de dienstverlenende sector, schijt heeft aan diezelfde regels. Het grote verschil tussen deze groepen is, dat de laatsten i.p.v. een fiets of handtas, miljarden tegelijk verduisteren, verspelen of simpelweg in een bodemloze put donderen, met als direct of indirect gevolg de vernieling van het leven van velen, of dat leven zelfs onmogelijk maken.

Voor degenen die dit na willen zien: wees gewaarschuwd, Polak met enge handjes, domme kop en alweer een nieuw jasje 'presenteerde' het geheel. Alleen al zoals zij het 'Lab' van Sustainable Finanbce Lab uitsprak, is genoeg om je dood te lachen, jezus wat een trut!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten