Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 17 september 2011

Prem, hartstikke erudiet en knettergek, dit keer over de griffierechten

Prem, de bruine rum drinkende gesjeesde advocaat, meende dat het nodig was een lans te breken voor de verhoging van de griffierechten, die het huidige blunderkabinet Wilders gaat doorvoeren. De domme, meestal rechtse lul Prem, vindt het prima, dat deze rechten met soms 500% verhoogd worden. En daar ging hij in zijn radio1 programma afgelopen dinsdag: 'er wordt teveel geprocedeerd' en als voorbeeld noemt hij de 'milieubeweging' met hun 'gesubsidieerde' processen tegen het aanleggen van snelwegen door natuurgebieden. Prem rijdt graag door in zijn tuut tuut en zonder enige kennis van zaken, denkt hij werkelijk, dat meer asfalt goed is tegen files. Een woordvoerder van de Brabantse Milieufederatie haalde dit domme voorbeeld op een andere manier onderuit: de overheid zou eerst moeten kijken waar men wegen wil aanleggen, 99 van de 100 keer, zou dat net zo goed op een andere plaats kunnen en zou procederen dus niet nodig zijn. Daar heeft Prem schijt aan en hij gaat dan niet op dat argument in.
Hufter Prem is zo erudiet en financieel juridisch onderlegd , dat hij met het hartstikke goede idee komt, dat bij een verhoging van de griffierechten, ook de (lokale) overheden op meer kosten worden gejaagd en wel 10 keer uitkijken voor ze gaan procederen. Jezus, wat moet je een ongelofelijke lul zijn als je dat werkelijk gelooft. Prem heeft nog nooit gehoord van belastinggeld verspilling op dat gebied, alsof de bestuurders die kosten zelf moeten betalen....
Katerig (van de bruine rum) reageert deze hufter op een mevrouw, die terecht de rest van de hoge gerechtskosten aanhaalt. Prem wil zijn vriendjes advocaten en rechters, die hij nog over heeft, niet hun (vaak) veel te hoge inkomen ontzeggen.
Gadverdamme wat een griezel!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten