Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 12 september 2011

Het persoonsgebonden budget

Veel rumoer over het persoonsgebonden budget, en terecht, veel mensen kunnen met dit pgb thuis blijven wonen. Het argument dat de afschaffing een bezuiniging is, is dan ook klinkklare onzin, immers de zorg in een tehuis is 10 keer duurder en velen van wie dit budget wordt afgepakt, zullen moeten verhuizen naar een verzorgingstehuis. De CDA blunderstaatssecretaris Veldhuijzen van Zanten heeft schijt aan het rumoer dat is ontstaan en voor de vorm drinkt ze een kopje thee met verontruste burgers die zelf (of familieleden) afhankelijk zijn van dit budget.
De engste verslaggever van het Binnenhof, Mingelen, liet afgelopen donderdag in Nieuwsuur weten, dat hij overtuigd is van de goede bedoelingen van Veldhuijzen in deze zaak. De griezel neemt niet eens de moeite, eens te luisteren naar wat echte deskundigen van de voorgenomen afschaffing vinden.

Het lot van degenen die afhankelijk zijn van het pgb, zal de christen huppelkut Veldhuijzen een rotzorg zijn, zij is er met name voor de behandeling van de vieze vingers, die haar partijgenoten en welgestelden maken. Bovendien kan ze zo haar vrienden, die zorgkantoren 'runnen' een lekkere vette kluif toewerpen.

Lees ook mijn bericht van 3 juni jl.:
http://deazijnpisser.blogspot.com/2011/06/de-kennis-van-politici-over-het.html

Geen opmerkingen:

Een reactie posten