Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 14 september 2011

Jongerius tekent het pensioenakkoord

Gisteren tekende FNV plofkut Jongerius, zonder mandaat, het pensioenakkoord. Het is duidelijk deze prutser is rijp voor de politiek, schijt aan de aangesloten bonden en straks schijt aan de kiezer, zij weet wat goed is voor de mens. Tijdens het praatje na het tekenen, stond Jongerius al net zo te zweten als de CDA brokkenpiloot de Jager, als hij z'n blunders probeert uit te leggen.
De rechtse VVD houddegen Kamp laat nog eens even z'n tanden zien, het is slikken of stikken en dat op een manier, of hij echt het allerbeste voor de burger wil en doet, terwijl een ieder met meer dan 2 hersencellen weet dat dit alleen geld voor zijn welgestelde vriendjes en de ondernemers. De laatsten en dan met name de werkgevers in die groep, lachen zich intussen dood en likken al vast de vieze vingers. Zij betalen straks niet meer mee aan de pensioenen, maar houden wel hun zeggenschap, voorts zien zij al aankomen, dat ze de oudere werknemers straks veel minder hoeven te betalen en zelfs subsidie ontvangen op oudere werknemers is straks niet uitgesloten.

De meeste Nederlanders, waaronder de Henken en Ingrids, snappen er geen reet van en lullen de leugenpraatjes na, een ding is zeker: hen wordt een flink oor aangenaaid.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten