Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 28 september 2011

PVV'er Mos wil universiteit straffen

Het vervelende fascistoïde PVV mannetje Mos, dacht een goede bliksemafleider te hebben voor de oude politiek, die de PVV  bedrijft, ze krijgen hoegenaamd niets voor elkaar, sterker de extra handen, die zij in de zorg beloofden komen er niet, tenzij de PVV 12.000 gekleurde verzorgsters uit Afrika of Azië hier het vuile werk wil laten doen en dat willen de fascisten niet. Ook het beschermen van de rechten van werknemers die zwaar werk verrichten, die dit kutkabinet wil aanpakken kan de PVV niet tegenhouden, de onevenredige onbeschofte aanpak van mensen die het zwaarste werk moeten verrichten is nu eenmaal een compromis dat volgens Wilders gesloten moet worden. Dit zei de valswitte Limburgse haatprofeet, aangevend, dat hij dankbaar gebruik maakt van de door hem zo verfoeide oude politiek.
Terug naar nitwit Mos, deze was ter ore gekomen, dat Al Gore een lezing zou geven aan de Groningse Universiteit. De PVV vindt de natuur en een gezond milieu een linkse hobby, dus dacht Mos, deze milieuterrorist Gore wordt betaald met overheidssubsidie, en als dat gebeurd moet de universiteit.beboet worden.
Dit alles liet Mos gisteren weten in het programma Goedemorgen NL (radio1 na 9.30u.). Een oplettende woordvoerder van de universiteit belde met de studio en vlak voor 10.30u. kwam deze nog even in de uitzending om te vertellen, dat het bezoek en de lezing van Gore, door particulieren wordt bekostigd........

Wanneer wordt er nu eindelijk werk gemaakt van een speciaal dorp voor PVV'ers en hun aanhang, direct rond de kerncentrale van Borssele? De PVV'ers willen wel een kerncentrale in hun achtertuin, dat scheelt weer in het woningaanbod en veel wijken in Nederland zullen er sterk in veiligheid op vooruit gaan!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten