Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 17 september 2011

Wilders: "het kabinet verkwanselt de Nederlandse belangen"

De valswitte Limburgse bokkenrijder Wilders liet gisteren weten, dat dit kabinet de Nederlandse belangen verkwanselt in Europa. Dat is een niet mis te verstane uitspraak en als een werkgever dat zou zeggen over één van zijn werknemers aangaande zijn bedrijf, zou deze werknemer met een flinke punter onder zijn reet de straat op worden geschopt. Maar niet bij Wilders, volgens deze leugenaar zou de PvdA dan een kabinet vormen, als je kijkt naar de huidige peilingen is dit een dikke vette leugen. Gezien de debilisering van onze maatschappij is het niet ondenkbaar, dat de valswitte haatprofeet zelf een regering zou moeten vormen en dat wil Wilders niet, dan zou hij zijn ware fascistische gezicht moeten tonen, dat wil hij pas als hij driekwart van alle stemmen haalt.
Kortom Wilders wast zijn handen voor de zoveelste keer in onschuld, terwijl hij goedkeuring gaf aan alle bewindspersonen van dit kutkabinet. Van zijn valswitte verkiezingsbeloften is geen bliksem terecht gekomen. Door dit kabinet, dat miljarden verspilt, te blijven steunen, ontzegt wilders zijn Henken en Ingrids hun kroketten, gehaktballen, friet, scooters, gepimpte auto's en flutreisjes. Sterker nog, Henk en Ingrid staan op het punt hun huis uitgedonderd te worden en van de extra handen aan het bed van de ouders van H&I komt ook al geen bliksem terecht (misschien kunnen Henk en Ingrid een plaatsje onder het bed van pa of moe krijgen, hebben ze toch extra handen in het verzorgingstehuis).
Dat Wilders de stekker niet uit dit kabinet trekt en dit zijn eigen achterban aandoet, is een teken, dat hij het kabinetsbeleid verantwoord vindt.
Henk en Ingrid kunnen de borst natmaken......

Geen opmerkingen:

Een reactie posten