Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 7 september 2011

Hillen blundert lekker door

De rechtse CDA knauwdegen, de murmelende minister van Defensie (met toestemming van Wilders) Hillen, dacht dat hij GroenLinks en anderen die onder voorbehoud instemden met de Kunduz trainingsmissie in Afghanistan, nog wel even de les kon lezen. Dus noemde hij de trainingsmissie, in Vrij Nederland, een militaire missie. Rutte haastte zich het een 'vervelend misverstand' te noemen..... (maar wat een 'geweldige' minister-president....)

De ongeloofwaardige huppelkut Sap van GreonLinks, ik bedoel AsgrauwRechts, stelt dat Hillen niet weet wat er in Kunduz gebeurt. Nou Sap, dat weet Hillen heel goed en als jij je verstand had gebruikt, wist jij dat deze missie alleen maar een militaire missie kon worden en dat nu daadwerkelijk is. Oftewel jij hebt je partij willens en wetens voorgelogen met je achterlijke voorbehoud, of je bent nog dommer dan voor mogelijk werd gehouden.

Hillen, een grotere hufter is moeilijk te vinden, heeft wel gelijk, maar dat in de openbaarheid gooien is ongelofelijk dom. Daarmee geeft hij eens te meer aan, dat hij de betreffende partijen (hoe dom ook van die partijen) heeft voorgelogen met z'n achterlijke, praktisch niet na te komen belofte.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten