Pagina's

zaterdag 3 december 2011

Rutte wil de JSF, tegen wil en dank

Zelfs de VS hebben nu zware twijfels bij de ontwikkeling van de nieuwe 'straaljager', die aangeduid wordt als de JSF, niet alleen vanwege de economische crisis. Zoals vaker betoogd, het is geen  jager en zelfs geen bommenwerper, het toestel is intussen al verdubbeld in prijs, de ontwikkeling en productie is zwaar achter op schema en onlangs werd bekend, dat er diverse tekortkomingen in het ontwerp zitten, naast een flink aantal mankementen aan de 'reeds' gerealiseerde toestellen, die een gevaar zijn voor de piloten die dit toestel moeten test-vliegen.
Dit alles is voor het onzelfstandig blunderlulletje Rutte geen reden om de rem op de aanschaf te zetten, laat staan daar helemaal van af te zien. Al moet hij ze zelf in elkaar schroeven, ze zullen er komen. Rutte is dan ook al jaren ongeslagen kampioen van groep 3 leerlingen in het onderdeel LEGO fröbelen.
Wel zei het ventje, dat van de valswitte haatprofeet, de Limburgse aarsmade Wilders, premiertje mag spelen, dat de beslissing tot aanschaf niet deze regeerperiode wordt genomen, ook al heeft de overheid al meer dan 1,5 miljard aan ontwikkelingskosten voor dit klote stuk oorlogstuig betaalden er al vast 2 heeft besteld..... Het huidige kutkabinet trekt liever het vel over de oren van de sociaal zwakkeren, dan te bezuinigen op dit onzinnige peperdure product.

Deze week liet het CDA zwaargewicht in algemene blunderkunde Hillen weten, wel wat te zien in de idee van een VVD intellect, samen te werken met andere Europese landen als het gaat om de aanschaf en 'uitbating' van straaljagers. Als hij en zijn voorgangers enig fatsoen in hun donder hadden gehad, had men besloten een Europese jager te kopen, die wel vliegt, voldoet aan de normen, niet 3 keer zo duur wordt en ook nog eens de Europese economie steunt (met nog iets meer fatsoen, zou men in het geheel afzien van de aanschaf van dit soort wapentuig).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten