Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zondag 5 mei 2013

Geen gevaar voor de volksgezondheid, de ontploffing van een chemische trein

Gistermorgen vroeg ontploften een paar wagons met chemische stoffen in België. De Belgische brandweer ter plaatse meldde, dat er geen gevaarlijke rook was vrijgekomen bij de daaropvolgende brand, aldus meldde de NOS nieuwsdienst op Radio1 gisteren........... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!
Rook van een (grote) brand is altijd gevaarlijk, laat staan rook van een brand na een ontploffing met chemische stoffen.

Ongelofelijk dat nieuwsorganen, zoals die van de 'onafhankelijke' NOS, nog steeds mee doen aan deze smerige volksverlakkerij!!!! Niet alleen ongelofelijk, maar ook ongeloofwaardig, immers er is de laatste jaren meermaals op de onzin inhoud van dergelijke boodschappen gewezen door echte deskundigen, ook in actualiteitenprogramma's van de NOS!

Overigens liet de burgemeester van Schellebelle, waar de voornoemde ontploffing plaatsvond, weten geschrokken te zijn, dat dergelijke gevaarlijke transporten door zijn gemeente worden geleid. In Nederland weten de burgemeesters die het aangaat dat wel, maar dit is voor hen tot op heden geen reden geweest, deze transporten te verbieden, of met de grootste spoed een verbod aan te vragen........

Gaat u maar gerust slapen, uw (lokale) overheid waakt over uw veiligheid...........

Geen opmerkingen:

Een reactie posten