Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 3 juli 2013

Mazelen, of kindermishandeling op basis van een bijzonder oud, kwaadaardig sprookje

Afgelopen maandag bij christenbroeders Knekel en Flink, een dikke fundamentalistische gelovige van de 'bijbelbelt' (leuk hè, dat woord belt, als in vuilnisbelt, waar religies anno 2013 thuishoren), ene Boers als ik me niet vergis. Eenzelfde soort kwast was eerder al op de EO radio te horen, want van dergelijke fanatieke gelovigen lust men wel pap bij de EO. Deze dikke zak, met godbetert 8 kinderen, vindt het normaal, dat zijn kinderen niet ingeënt worden tegen de mazelen, puur en alleen op basis van de bedachte god, die hen van 'heilzame' ziekten als de mazelen voorziet. De domoor haalde abortus aan, om aan te geven dat men geen moeite heeft 'kinderen' te vermoorden, alsof abortus een pretje is waar de niet-, of minder fanatiek gelovige vrouw, van droomt en zo vaak mogelijk wil meemaken. Dit naast de gedachte dat een foetus van 24 weken, een levensvatbaar wezen is (24 weken is de uiterste datum, waarop abortus is toegestaan). Bovendien wat heeft abortus van doen met het inenten van kinderen?

De mazelen, een ziekte die tot ernstige aandoeningen als hersenvliesontsteking of longontsteking kan leiden en dan ook de dood tot gevolg kan hebben, of een flinke handicap, waar dat kind dan de rest van zijn, of haar leven van mag genieten. Thijs van den Brink, u weet wel de man, die ook met zijn mond kan horen, moest nog even de opmerking in het gesprek gooien, dat volgens een pol, die de EO onder de leden deed, 78% van die leden achter de geloofsgestoorden staat en dat de overheid niet mag ingrijpen, t.b.v. kinderen, die niets verkeerds hebben gedaan en alleen vanwege hun geboorte mishandeld worden, ten eerste door de hersenspoeling die zij ontvangen met het gif, dat men geloof noemt en zoals nu voor de zoveelste keer blijkt, zelfs niet beschermd worden tegen ziekten, die desastreuze gevolgen kunnen hebben...
Deze vette fundi Boers mag alleen neuken, als dit voor de voortplanting is, me dunkt, het recept voor incest en kindermisbruik, zoals bij katholieken geestelijken, die zich gefrustreerd door het celibaat aan kinderen vergrijpen....

Het is werkelijk de hoogste tijd, dat de overheid verbied, kinderen te vergiftigen met deze waanzin, die men geloof noemt, althans minimaal tot het achttiende levensjaar, wedden dat de wereld daar flink van zal opknappen?! Natuurlijk horen ouders die zo achteloos met de gezondheid van hun kind omgaan, direct uit de ouderlijke macht gezet worden, we hebben tenslotte niet voor niets een kinderbescherming!
Trouwens hoe zit dat, waarom begint de kinderbescherming geen zaak tegen deze ouders, of de staat als die niet ingrijpt??????

Geen opmerkingen:

Een reactie posten