Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 3 juli 2013

Schippers heeft gelogen over paardenvlees

VVD stoephoer Schippers, u weet wel, het takkewijf, dat een grote bek heeft over de stijging van de zorgkosten, maar vervolgens niets doet aan het vergiftigen van de bevolking door de levensmiddelenindustrie, heeft weer een leugen toegevoegd, aan de berg, die zij intussen heeft opgebouwd. Tijdens het paardenvlees-schandaal, stelde zij in het openbaar, dat er geen gevaar voor de volksgezondheid was. De NVWA (Voedsel en Warenautoriteit) maakte vandaag bekend, dat zij Schippers, voorafgaande aan haar geruststelling, hadden gewaarschuwd voor het eten van paardenvlees, door zwangere vrouwen en ik neem aan door mensen met een zwakke gezondheid, dit vanwege een gevaarlijke parasiet, die in dit vlees kan voorkomen..........

Dit is godverdomme weer niet te geloven, het is duidelijk, zoals ik hier al vaak heb gesteld, dat de ondernemers voor de burgers gaan bij Schippers, burgers die zij zou moeten beschermen, tegen frauderende ondernemers, die het niet zo nauw nemen met de volksgezondheid.
Zo openlijk liegen en lobbyen voor de vleesmaffia, zou tot onmiddellijke ontheffing uit haar functie moeten leiden, op z'n minst een schorsing uit haar functie, tot alle feiten boven tafel zijn gehaald. Hoewel, zoals gezegd, het is de zoveelste grote miskleun van deze wanpresterende, kwaadaardige helleveeg, die als de donder de politiek uitgezet moet worden, met een levenslang verbod op wat voor bestuursfunctie dan ook!!!!!

Mijn advies aan u, de lezer, stop met vleeseten, dan weet u zeker dat u niet vergiftigd wordt en u doet het milieu en de natuur een groot plezier, voorts is dit de oplossing voor het groeiende wereldvoedselprobleem.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten