Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zondag 7 juli 2013

Ter Horst staat voor de bescherming van de zwaksten, net als haar partij de PvdA............. ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

De oude PvdA stoephoer en grootgraaier ter Horst was gisteren in Kotskamerbreed op Radio1. 'Mevrouw' was een 'beetje' kort aangebonden, zonder dat de andere gasten of de presentatoren daar aanleiding toe gaven, 'mevrouw' zat te snauwen en te grauwen Zo liet ze weten over Prism en spionage niets te weten, aangezien het haar portefeuille nooit was, dus dan houd je, als oud burgemeester en minister je bek over alle andere onderwerpen, hoewel ze morgen desnoods een topfunctie op hetzelfde gebied zomaar zou accepteren, maar ja, dan tellen de centen en de macht........ Over de rol die de eerste Kamer nu speelt is ze niet tevreden, het gore lef, voorgestelde (vuile) wetten, worden zomaar weggestemd, hoe durven ze!! Kijk als de PvdA baat heeft bij een dergelijke rol, zal je de taart niet horen. Tot slot liet het takkewijf nog even weten, dat we veilig willen leven en dat we daarvoor nu eenmaal 'wat' privacy moeten opgeven.......Werkelijk ongelofelijk, maar helemaal de PvdA houding in zoveel zaken: je zegt ergens tegen te zijn, elke verantwoording van de hand wijzend en dan als je vervolgens aan de touwtjes mag trekken, doodleuk uitvoeren waar je eerst ' zo faliekant tegen' was!!

Het wordt nooit echt saai met ter Horst, de 'bitch' hoort zich te graag koekwouzen, dus vervolgde de trut in het volgende onderwerp, dat de kiezers dit kabinet gewild hebben...... Hoe ze deze leugen bij de PvdA nog steeds durven te herhalen, godverdomme, de kiezers op beide partijen, die van de VVD en de PvdA wilden juist de andere partij niet in de regering, wat een volksverlakkers!!! Verder vindt ze dat het kabinet het goed doet, 't is maar hoe je er tegenaan kijkt, vele records zijn gebroken, maar vraag aub niet welke records, dat zijn nl: werkloosheid, armoede, faillissementen en een recessie die al meer dan 2 jaar aanhoudt en zich dagelijks verdiept, door gevoerd wanbeleid, nee het kabinet doet het echt waanzinnig goed!!

Uw Azijnpisser moest af en toe even kotsen tijdens dit programma, na de 2de keer hoorde ik ter Horst nog net zeggen, dat zij, net als haar partij, staat voor de bescherming en belangen van de zwaksten...... godgloeiendegodverdonme, hoe krijgt ze 't uit haar gulzige rotstrot, allemachtig!

Er leven in ons land meer dan 1,3 miljoen mensen in grote armoede, waaronder 320.000 kinderen, dit zijn cijfers van minimaal een half jaar geleden, dus werkelijk een flink stuk hoger. PvdA rollatorslet Klijnsma trekt 20 miljoen uit, voor hulp aan die groepen en voor schuldhulpverlening (zodat de bedrijven en instellingen schadeloos worden gesteld). Met dit soort aantallen is 20 miljoen een druppel op een gloeiende plaat. Maar voor de buitenwereld doet het PvdA volksverlakkerstuig net, alsof hier de armoede mee wordt opgelost en klopt het zich weer luidruchtig op de 'leugenachtige borst..........'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten