Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 4 juli 2013

Tour de France en de NOS verslaggeveing

Het is werkelijk ongelofelijk, het zwaar ondermaatse peil van de verslaggevers, die de Tour de Stimulance, op kosten van de belastingbetaler, voor de NOS van commentaar voorzien. Gisteren noemde ik al zijne ongelofelijk ondeskundige onbeschoftheid Smeets, daar voegde oud-wielrenner Henk Lubberding gisteravond in het Radio1 programma Langs de Lijn nog een flinke schep schoftengelul bovenop, toen hij een gekleurde renner 'die donkere' en 'negertje noemde, "hij was wel heel donker, dus ik noem dat maar een neger en dat is al verbazingwekkend, dat die al een fiets kunnen rijden" (quote van L. uit Telegrof). Maarten Nooter, hoofdredacteur van NOS Sport, heeft er geen moeite mee, 'hij bedoelde het goed...' aldus Nooter.

Vanmiddag in het Media Forum op Radio1 (van iets voor 12.30-12.45 u.) de enorme klootzak en ADHD prevelaar Bert van der Veer, deze was het eens met Nooter en vindt de ophef, die over de uitspraken van Lubberding zijn ontstaan, belachelijk. Deze kwast zat te vertellen, dat hij gisteravond naar de Tour op tv zat te kijken, toen er een extra journaal werd ingelast, waarop hij dacht, dat dit koning Albert van België wel zou zijn, die was geschrokken van zijn aankondiging af te treden. Deze zichzelf journalist noemende lul (ha! ha! ha! ha! ha!), vond het bericht, dat Mursi in Egypte was afgezet, veel te lang en het commentaar daarbij voorbarig en onbelangrijk.....
Van der Veer liet de luisteraar verder weten, dat hij 'worstelt' met de berichtgeving over de neoliberale nitwit Mees, die in de VS gevangen is genomen wegens stalking, eigenlijk wil hij het niet zien, maar hij smult er wel van, zo verwoorde deze zak patat zijn worsteling..... Natuurlijk heeft de lul verder bewondering voor het 'werk' van Mees, maar dat zal voor niemand een verrassing zijn, jezus wat een klootzak!!!

Kan die Nooter, na Smeets, van der Veer en Lubberding met een fikse schop de straat op geschopt worden? Alvast mijn hartelijke dank!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten