Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 4 maart 2014

Dijksma en Kamp weigeren een importverbod voor foie gras op te leggen....... Teken aub de petitie!

Bent u een 'fan' van Vroege Vogels? Let dan extra op! het ongelofelijke PvdA leeghoofd Dijksma en VVD Obersturmbannführer Kamp weigeren een import verbod in te stellen op 'foie gras'. Dus het deert deze schoften niet, dat eenden en ganzen worden doodgemarteld. Zelfs al zou dit nog maar net bekend zijn, was het al te grof voor woorden geweest, maar zelfs nadat deze gruwelijke marteling meer dan 2 decennia bekend is bij het grote publiek, weigert dit gore tuig een verbod in te stellen op de import van dit wanproduct, dikke schande!!!

Foie gras


Als u elke zondag naar Vroege Vogels luistert, kan ik u nu alvast verklappen, dat dit geen onderwerp zal zijn bij dit programma, dat uitzend op de propagandazender van de PvdA, de VARA, zoals gewoonlijk als de PvdA 'niet zo best' uit de verf komt. Terwijl het hier toch echt over onbeschrijfelijk lijden van vogels gaat!!!!

Weet u als dierenliefhebber alvast, dat u vooral niet op de PvdA of de VVD moet stemmen, niet bij de gemeenteraadsverkiezingen, als bij de EU verkiezingen! Deze partijen verdienen het, net als 'god's rentmeesters van het CDA, de hypocriete partij voor de welgestelden D666 en de volksverlakkers van GroenLinks, zo snel mogelijk naar de vuilnisbelt van de geschiedenis te verdwijnen!

Tekent u alstublieft de petitie via de link naar Wakker Dier.





Geen opmerkingen:

Een reactie posten