Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 10 maart 2014

Kees Boonman hoe een verslaggever moet werken in een crisisgebied, is net zo belangrijk als de verslaggeving over die crisis........ ha! ha! ha! ha!

Vanmorgen op Radio1 (rond 10.47 u.) liet Kees Boonman (Tros Kamerbreed) weten, dat hij het wel degelijk belangrijk vindt, om te weten hoe een verslaggever zijn werk moet doen in een crisisgebied, hij stelde zelfs, dat het net zo belangrijk is als de verslaggeving over die crisis......... ha! ha! ha! ha! ha! Boonman noemde Eikelboom als goed voorbeeld, die nu 'geloof' ik weer in Syrië bezig is, zo zei Boonman...... ha! ha! ha! ha! Boonman weet dus niet eens, dat Eikelboom al bijna een jaar niet in Syrië is geweest, dat kondigde hij nu juist ongeveer een jaar gelden aan, met vooral verslaggeving over zijn eigen situatie! Nee, de mening van Boonman over Eikelboom is uiterst accuraat en actueel.....

Als Boonman een echte journalist was geweest, had hij geweten, dat het werk, van Eikelboom niet journalistiek onafhankelijk is, zo was hij embedded bij een uiterst gewelddadige verzetsgroep in Syrië, die hij afschilderde als 'romantische helden......' Hetzelfde had hij overigens al in Libië laten zien, ook toen veel over zijn 'moeilijke en gevaarlijke' werk, één keer was hij toevallig in de buurt van een granaatontploffing, als je zijn verslag van toen hoort, zou je denken, dat de granaten hem 'om de oren vlogen....' Eikelboom peurt elke cent uit zijn werk, zo heeft hij nu een heel 'stoer' boek geschreven over zijn 'geweldige' prestaties, u weet wel als een Michelin mannetje, dik ingepakt in donkerblauw kevlar, met een helm op z'n hoofd, waar kinderen naast hem spelen in zomertenue......... ha! ha! ha! ha!

Het praatje dat hij hield over Eikelboom, zegt veel over de waarde van Boonman zelf als 'journalist', nou ik bedoel als slippendrager en propagandist in de media, van het uiterst asociale, neoliberale afbraakkabinet Rutte 2. Boonman liet nog even weten, dat de journalistiek er is om de waarheid te laten zien......... ha! ha! ha! ha! ha! Het wordt de hoogste tijd, dat deze flapdrol dit in zijn eigen functioneren laat zien!!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten