Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 4 maart 2014

Muzikaal recept voor een verbod op het ronselen van jongeren onder de 23 jaar, door Defensie!!!

Gebruik de geneeskrachtige recepten van blogdokter en --druïde Pisser zoveel mogelijk, zie het als een antivirus programma voor je hersenen, waar net als in je computer (tablet, of wat dan ook), ongemerkt de troep inloopt. Ontdoe je hersenen van overbodige ballast, verruim je geest met de muziek die dr. P voorschrijft en binnen de kortste keren heb je een universum openliggen in je geest. Een geest die, als alles volgens plan gaat, een 'firewall' heeft ingebouwd tegen leugens, vals gedrag en bedrog, van wie dat dan ook mag komen, al is de overheid bulkleverancier!!!
Maar vooral: geniet van de muziek en de geneeskracht van muziek!

Vandaag kwam de dokter weer met donderend klanken mijn straat in fietsen op z'n windpijporgelfiets, zware klanken van Bach, waarmee hij zijn woede aangaf over de Nederlandse regering, die weigert een verbod op de import van 'foie gras' in te stellen. Dr. P gaat hier nog verder in, dan jouw Azijnpisser, volgens hem is het tekenend, dat Rutte2 zo met dierenleed omgaat, tekenend voor de omgang met de mensen in dit land en dan met name de grote onderlaag, die in armoede leeft, terwijl ik dat juist volkomen omgekeerd zie, hoewel het resultaat....... De dr. stelt, dat als je zo met dieren omgaat, het normaal vinden dat dieren dood worden gemarteld, je al helemaal niets kan verwachten voor mensen die weinig of geen kansen hebben in de huidige maatschappij......
Dr. P start vandaag met Nicko Christiansen en 'Blues Alone' een mooi 'jazzy-blues' album van deze geweldige artiest, een on-Nederlands mooi album, zoals hij er zo veel maakte, o.a. met Livin' Blues. Van Christiansen kan ik zo snel niets vinden op het net, het schijnt dat hij als een broedse kip op z'n muziekrechten zit, jammer en dom, via het net zou hij hoogstwaarschijnlijk een ongelofelijke bak geld kunnen verdienen, gezien zijn kwaliteit en de immer voortdurende populariteit van blues en de andere muziek (wereld) die hij maakt!!! Heb de dr. al eens gevraagd een ander album van Christiansen op te nemen, maar hij vindt de muziek van hem te duur......... Wishing Dulisch ('computer says no!', geen beeld of muziek te vinden) neemt over met 'Chamber Music Rhythm And Blues', een prachtig album dat idd in een woonkamer opgenomen werd, als ik mij niet vergis, schitterende blues, met o.a. een mooie ode aan Muddy Waters, met een 1 op 1 imitatie van diens gitaarwerk, prachtig!!!! Naar het hoge noorden nu, Finland met The Mutants en 'Voodoo Blues', godverdegodver mensen, wat is dit goed, psychedelische blues van ongekende hoogte!!!! Over hoogte gesproken: de hoogste tijd voor Frank Zappa en 'Shut Up And Play Yer Guitar' het 1ste en 2de deel, een machtig album en uiterst krachtig medicijn, pas op voor een o.d.!!! Aan deze rij mag Red Snapper niet ontbreken, van deze legendarische band het album 'Our Aim Is To Satisfy R.S.' (bijna het hele album), jezus mensen, dit is net als Zappa hogere wiskunde en bovendien uiterst psychedelisch, genieten!!!! Nog meer psychedelica, maar van iets eerder: Roxy Music en het geniaal mooie album 'For Your Pleasure', legendarisch, magisch en nog steeds ongekend mooi!!!! Het was een rare sprong, maar nu als het even kan nog gekker, maar net zo aansluitend, als bij de vorige wisseling: The Mars Volta en 'The Bedlam In Goliath', een grote energiezetpil voor je oren, jezus wat een band!!!!!
Zo lekker opgeladen? Veel plezier en laat je niet koeioneren!!!

BRAMRABBEBPBRAPLULPZAKBRAP!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten