Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 5 maart 2014

Goede doelen industrie, laat u niet meer misbruiken!

Gisteren hoorde ik, dat er 9.000 goede doelen organisaties niet voldoen aan de belastingregels, waardoor ze de aan hen gedane giften niet af kunnen trekken van de belasting..........
Negenduizend die niet voldoen aan de belastingregels......., dat doet vermoeden, dat er nog veel meer goede doelen organisaties zijn. Van het CBF mogen directeuren van goede doelen organisaties maar liefst € 170.000,-- per jaar verdienen, begrijpt u nu, waarom er zoveel goede doelen organisaties zijn in dit land?

U bent gek als u nog ooit een euro uit geeft aan een goede doelen organisatie, waarvan de directeur meer verdient dan 45.000 euro per jaar, dat is nog altijd praktisch een ton in oude guldens. Een goede doelen organisatie leiden is een hele eer, een directeur van zo'n organisatie zou bovendien moeten weten, dat er mensen zijn, die als zij de foto's of filmpjes hebben gezien, met uiterst zielige kinderen, volwassenen, of dieren, zij hun laatste euro's met tranen in de ogen weggeven, terwijl ze eigenlijk geen cent kunnen missen.........

U snapt waarschijnlijk zelf wel, hoe je directeuren moet noemen, die 'lekker' het volle pond voor zichzelf opeisen...... smerige, gewetenloze, stelende, psychopathische oplichters, die misbruik maken van de mensen en kinderen, die zij in hun 'reclames' gebruiken en bovendien misbruik maken van het medeleven van de simpele, meelevende, sociale mens!
Hebt u ouders van boven de 70 jaar, leg hen dan uit, hoe erg ze belazerd worden, door het gros van de goede doelen organisaties!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten