Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 10 maart 2014

Muzikaal recept voor het eindelijk echt aanpakken van de bouwwereld, inclusief de terugvordering van de vele gestolen miljarden

Hier je regelmatig terugkerend geneeskrachtig recept, van blogdokter en -druïde P. Pisser. Geniet van de muziek die hij uitkiest en merk hoe je je tijdens het beluisteren, steeds beter gaat voelen, na een paar sessies merk je dat je geest aan het verruimen is en na een paar maanden sta je gegarandeerd een stuk steviger in het leven. Wel zal je veel kritischer worden op wat er gebeurd in de wereld, maar daar ben je dan allesbehalve alleen in, hele volksstammen zijn het spuugzat, zoals er met mensen, dieren en de natuur wordt omgegaan, hele volksstammen, zijn de stokoude wrede sprookjes van het geloof zat, sprookjes die de mensen in het gareel moeten houden en de ene groep tegen de andere opzetten. Het wordt de hoogste tijd voor een echt humane wereld, waar geluk voor iedereen het hoogste doel is en niet de hebzucht naar macht, geld en materiële zaken, zonder met wie of wat dan ook rekening te houden. Het belachelijke is, dat de groep die daar nu mee bezig is, slechts een relatief kleine groep mensen is, daar moet je ook politici bij optellen, die gedienstig de slippendragers zijn van alle soorten maffia, daaronder reken ik ook de financiële maffia (banken, verzekeraars en pensioenfondsen), de bouwmaffia (die ook gelinkt is aan de eerste, met makelaars en andere hypotheekverstrekkers en 'hedgefondsen', getver Nederlands Engels), de drugsmaffia, de brandstof maffia (inclusief de chemische industrie en de farmaceuten) en er zijn er vast nog een paar te bedenken.

Al van ver, kon ik dr. P vanmorgen aan horen komen, met donderende klanken uit zijn windpijporgelfiets fietste hij mijn straat in, de reden van zijn boosheid was niet moeilijk te raden: Samsom, die naam viel telkens weer in combinatie met sociaal, sterk, liegen en bedriegen. De praatjes van Samsom zijn zo smerig aldus de dr., dat de domme kiezer er gegarandeerd weer in zal trappen. De schoft belooft weer van alles, terwijl zijn beloften nog geen 5 minuten vers blijven en dan net zo rot zijn, als zijn gore leugenpraatjes, bulderde de dr. Intussen had ik de waterpijp, die hij weerbestendig op zijn fiets heeft gemonteerd, weer aangestoken en stopte de slang in zijn mond, na een paar trekken bedaarde de dr. een beetje....... Hier zijn recept, dat een stuk rustiger is dan zijn humeur:
Veel van de muziek vandaag, is voorzien van religieuze teksten, niets van aantrekken, als deze muzikanten niet waren vergiftigd met religie, hadden ze dezelfde muziek gemaakt, maar dan met betere teksten, hoewel je moet niet denken, aan bijvoorbeeld een Indiase André Hazes.... ha! ha! ha! ha! ha!  Voorgerecht deze vandaagdag, of als jij het morgen leest de morgen vandaagdag, of..... zie maar: Sangeeta Bandyopadhyay & Vincent Mingiardi met 'Sangita' (op YouTube is zo snel niets te vinden, dom van deze mensen, dus ff zelf zoeken als je het album niet hebt), een Indiaas Italiaanse samenwerking, prachtige mediteer muziek, maar dat kan op veel muziek, dus laat je nooit strikken door de swami's met hun godsdiensten, dit zijn gewoon zaken, waar je geen religie voor nodig hebt. Mediteer, maak je geest leeg, concentreer je op de muziek en langzaam zal je hoofd lichter worden (maar pas op dat je niet letterlijk de lucht in vliegt!). Nog album op basis van Indiase muziek: Black Bombay met hun gelijknamige album, 2 Italianen, die een schitterend droomwerk neer hebben gezet, geniet en waan je tegelijkertijd In India en Italië, prachtige psychedelische elektronica!!! Vooruit nog één: Radha en hun gelijknamige album, zo te zien 3 Italianen en een aantal mensen uit Sri Lanka, een machtig mooi etnisch trance album, genietennnnnnn!!! Radha levert nu wel resultaten op in YouTube, maar de Radha die hier wordt bedoeld zie ik er op de eerste pagina niet tussen zitten, dus ff zelf zoeken). Dan Indiase 'acidhouse' het compilatiealbum 'BHANGRA to the MAX', met namen als Hans Raj Hans (even door de aankondiging heen bijten, maar dan, hier weliswaar acoustisch, maar het geeft wel een indruk, ja echt..), Sonu Nigam (zelfde verhaal), Surinder Kumar (kan er zo snel niets van vinden, wel interviews van een 'bodybuilder' met die naam ha! ha! ha!), Johal Premi, Mentor (wel alternatief, maar niet de Mentor op het album), e.a. Eén grote bak energie, waarvan zeker niet alles goed is, maar wel lekker als je het hard afspeelt!! Nu weer wat meer psychedelica: Tabla Beat Science en 'Tala Matrix', een project van Bill Laswell met muzikanten uit India (en wellicht 2 uit Pakistan, of Bangladesh, of andersom of........ zoek dat maar zelf op!), maar jezus mensen wat is dit groots!!! Tot slot met geweldoge muziek van Ewuare vanaf het dak van de wereld naar de cosmos, met het album 'Tibetan Scores', onbekend bij YouTube, terwijl deze figuur (ik neem aan dat het één persoon is), toch echt een berg mooie muziek heeft gemaakt...... Hé Ewuare, zet het ff allemaal op het net, ajb?
Veel plezier!


BRAPHAPSINGBARBAHNGRA!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten