Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 6 maart 2014

Muzikaal recept voor onmiddellijke financiële hulp aan bijstrandsgerechtigden en evenredig meer voor bijstandsgezinnen (met kinderen)!!!

Regelmatig een sessie met één van de uiterst geneeskrachtige muzikale recepten van blogdokter P. Pisser en je kan er weer minstens 2 dagen tegenaan! Verruim bovendien je geest met de recepten, dat mag met hulpmiddelen (dan heb je hoogstwaarschijnlijk al een verruimde geest... ha! ha!), maar is niet nodig, als je voor het eerst een recept van dr. P gebruikt: ga lekker onderuit zitten of liggen, geen tv aan!! Zet de muziek zo hard mogelijk, zonder je naasten, buren of je oren te pesten, lekker wat bas erin liggend hoor je de bassen beter!), zodat je de tonen in je lichaam voelt (maar net als bij het volume, zonder overlast!). Ogen dicht, probeer aan niets te denken, concentreer je op de muziek, je merkt dan vrijwel direct, dat alle stress wegvloeit. Verder is het gewoon genieten en uiteindelijk, laad je jezelf weer op voor de volgende dag(en)!!!
Geroutineerde gebruikers kijken wel tv, maar wel met het geluid uit, dat spreekt vanzelf!
Nou veel plezier de komende uren!

Bij de overhandiging van dit recept door dr. P liep hij stevig te mopperen op de VN, die een grote bek heeft over het besluit van Uruguay, marihuana te legaliseren. Volgens de dr. zit de VN vol met maffialobbyisten! Verder was dr. P goed te spreken, ach ja mooi weer doet wonderen!
Nummer 1: Kaspar Rast (moeilijk iets te vinden, hier rast met de band Massive Bereavement. Rast is een meester jazzdrummer, een minimal album met composities van Don Li, die dit album ook produceerde. Uitermate vreemde klanken (zonder dubs), hierbij kom je helemaal tot rust, overigens ook een album waarbij je prima kan werken (concentratiebevorderend), zo heb ik zelf (AP) gemerkt!!! Nu jazz en wel van Cojazz, dit keer 'Vol. 1', prachtige 'pianojazz' van de koude Zwitserse 'jazzgrond!!!' Kan er op YouTube niets van vinden, maar het album moet net als andere muziek die de dr. opgeeft, te vinden zijn op het internet,volgens dr. P, zo niet waarschuw me dan, kan ik die ouwe lekker pesten! Het volgende album kreeg de dr. opgestuurd van een Italiaanse gebruiker: DJ Francesco en 'Bella Di Padella', jezus mensen, ik heb het meestal niet zo met DJ's, maar dit is een maffe bak muziek, mooie bassen, af en toe wat schreeuwerig, maar al met al een fikse berg lol, ik geloof dat er bij dit album zelfs een karaoke album wordt geleverd!!! Nu KUDU met hun gelijknamig album, psychedelische jazzfusion, met een geweldige zangeres!!! 'Tribal Trance part 2' ('World Community Selection'), is een machtig mooi triphopperdetrancerdiepensie verzamel album, met namen als Ganjaman, Guru Atman, Cool & The Voodoo Cult, e.a. Genieten menzzzen!!!! Vervolgens Mark Stewart (& The Maffia) met 'Edit', schitterende muziek, maar let ook op de teksten, een uiterst sterk medicijn!!!! Hoofdingrediënt: PACT en 'Cosmic Tones', alweer een waanzinnig mooi psychedelisch album met o.a. bijzondere ritmes!!! (kan er zo snel niets van terugvinden op YouTube). Tot zlot zusters en broeders de meer dan gewijde muziek van Bonobo met 'The North Borders', psychedelica van de bovenste plank, prachtig!!!
Tot de volgende sessie en veel plezier!

BRAAAAAP?       BRAP!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten