Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 6 maart 2014

Uruguay wordt 'gedemoniseerd' vanwege de cannabis legalisering

Het is al even aan de gang, de demonisering van Uruguay, daar dit land als eerste het gebruik en het verbouwen van cannabis (kleinschalig) volledig legaliseert. De wereld op z'n kop (letterlijk) in de VN wordt zelfs gedreigd met sancties. Dit alles terwijl men in Uruguay terecht stelt, dat het verbod niet te handhaven is en het verbod de gewelddadige criminaliteit stimuleert.

Media proberen op allerlei manieren het besluit van Uruguay belachelijk te maken. Zoals BBC World Service vanmorgen. Een verslaggever had een radioreportage gemaakt over het gebruik van een nieuwe levensgevaarlijke, zwaar verslavende harddrug, coca pasta gemengd met cafeïne, als ik het goed begrepen heb, een goedkope drug die veel sterker is dan cocaïne. De verslaggeefster vroeg aan verslaafden van deze nieuwe drug en naasten van verslaafden, of het gebruik van marihuana heeft geleid tot het gebruik van deze nieuwe drug. Ja natuurlijk! Dat jongeren in Zuid-Amerika vaak al voor hun 15de regelmatig de harddrug alcohol gebruiken, waar de 'high' dronkenschap is, daar werd niet over gerept. Nee marihuana is pas gevaarlijk! Hoewel ook in Zuid-Amerika, de overlast en schade door alcohol, zowel direct als indirect nog steeds het grootst is, werd daar zoals gewoonlijk natuurlijk niet over geluld..........

Met het standpunt in de VN over deze stap door Uruguay, kan je stellen, dat de VN vertegenwoordigers die tegen de Uruguayaanse legalisering zijn, op de loonlijst van de drugsmaffia staan, dat is de partij, die het meest verdient aan illegale wiet!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten