Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 1 april 2014

Juwelier schiet overvallers dood

De overval op een juwelier in Deurne ontlokt weer een hoop dunne stront in de media. Natuurlijk vindt het grootste deel van Nederlands onderbuik het prima, dat deze overvallers werden doodgeschoten, er wordt daar al over 'een lintje' voor de dader gesproken. In de politiek hoor je 'politici' van de VVD en de PVV, het juwelierspaar vrijspreken en uit angst de onderbuik van Nederland tegen de haren in te strijken, besloot het OM afgelopen zaterdag al te zeggen, dat zij geen noodzaak zag tot vervolging van de dader......... Gelukkig waren er nog een aantal politici, die deze verklaring van het OM aan de kaak stelden, het onderzoek loopt immers nog!

Onder de politici die het besluit van het OM waardeerden, was o.a. VVD zakkenwasser Klaas Dijkhoff. Hij zei volledig achter de (veel te snelle) uitlating van het OM te staan, bovendien staat hij, zonder iets van de zaak te weten, achter de actie van de dader (waarschijnlijk de vrouw van de juwelier)......... Ach je roept wat en je weet zeker, dat je half imbeciel Nederland achter je krijgt, echt een 'politicus' van de VVD. Hoewel ik moet toegeven dat ik nog niet één uitlating heb gehoord van het oliedomme, maffia lobbystel Teeven en Opstelten...... Het ministerie van het stel, waaronder het OM valt, zei gisteren nog geen commentaar te willen geven, dit vanwege het gaande onderzoek in deze zaak.

Jan Slagter, het Max leeghoofd, zei gistermorgen in het duffe mediaforum over deze zaak, dat 'er ook Marokkanen zijn, die netjes werken.......... Verder staat hij wel achter het OM en de oprispingen uit de Nederlandse onderbuik, niet zo vreemd, zijn omroep zit vol met 'onderbuikers....' Slagter deed zijn uitspraak, daar deze overval in 'het forum' werd vergeleken met de uitlatingen van Wilders, dat Nederland minder Marokkanen wil........

Het meest ongelofelijk vond ik wel, dat de vuurwerkramp burgemeester van Enschede weer werd gevraagd, wat hij vond van het besluit, dat de burgemeester van Deurne nam, hij kondigde een demonstratieverbod af. Vanuit 'zijn luie stoel' (gadverdamme wat een belachelijke typering van een dood voorwerp als een stoel), wat hij nog een keer of tien herhaalde, had hij weinig te zeggen, daar hij niets van de zaak wist, al kon hij het besluit van de burgemeester wel begrijpen......... ha! ha! ha! ha!
Waarom wordt deze volkomen disfunctionerende zak nog steeds uitgenodigd, voor zijn suffe commentaar? Deze ploert had onmiddellijk na de vuurwerkramp af moeten treden, i.p.v hoogst onbeschoft aan te blijven en godbetert een orgaan voor conflictbeheersing op te zetten!!!

Bij BNR werd gisteren een inwoonster van Deurne naar deze zaak gevraagd. Bij haar was wel eens ingebroken en als je haar moet geloven waren dat Marokkanen, al had ze daar geen bewijs voor, BNR herhaalde de bewoordingen van deze vrouw een aantal keren, altijd lekker voor het grote aantal 'onderbuikers' dat naar deze zender luistert...........

Geen opmerkingen:

Een reactie posten