Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 10 april 2014

Muzikaal recept voor het eindelijk echt beschermen van grote natuurgebieden, zoals het Leuser Ecosysteem, tegen de graaidrift van ondernemers en het aanpakken van ondernemeingen die schijt hebben aan beschermde diersoorten en natuurgebieden, wel met straffen die er toe doen!

Reis met de recepten van blogdokter en -druïde Pisser door tijd, plaats en ruimte, je hoeft er je huis niet voor uit, dus dit is bijzonder duurzaam reizen ! Laat je verrassen, door zijn vaak vreemde muziekkeuzes en merk, dat muziek uitermate geneeskrachtig is. Help de dr. mee in zijn streven, de boel op z'n kop te zetten en een eind te maken aan de huidige uiterst inhumane, neoliberale maatschappij, waar het  ongebreidelde 'vrijemarktkapitalisme' victorie kraait en wereldwijd onnoemelijk veel slachtoffers maakt. Het vrije marktkapitalisme dat kolonialisme heeft ingeruild voor neokolonialisme en slavernij voor loonslavernij (al maakt een deel van het ondernemerstuig nog steeds gebruik maakt van letterlijke slavernij......).....

Onderdeel nr 1: Leo Kottke en 'Mudlark' (volgorde VS persing), een van de vele mooie albums van deze gitaargod, vergeleken bij Kottke is Clapton een beginneling, machtig mooie folk met blues en country invloeden, sjkit'r'nd!!!!! Goddelijk? Tim Buckley, niet op de gitaar, maar op de stembanden, jezus wat een zanger en wat eeuwig zonde, dat hij zo jong overleed. Hier met het album 'Happy Sad', krankzinnig goed (al is 'Lorca' nog beter!)!!!! Om nog even in sfeer te blijven, de psychedelische folk folkblues en folkrock van Jefferson Airplane met het compilatiealbum 'Flight Log 1966-1976' (in de link niet alles van dit album, maar wel met een paar hele albums van JA, een meesterlijk album, jezus wat was de band goed!!!! Dr. P blijft wat tijd betreft in de buurt, met alweer een compilatiealbum, dit keer van Desmond Dekker met 'Black And Dekker', het album werd uitgebracht door Stiff Records in 1980, het bevat veel van zijn oude hits in een nieuwe jas, de begeleidingsband was The Rumour, Graham Parkers begeleidingsband (moet de dr. ook weer eens opnemen in een recept!) en The Akrylykz (met Roland Grift van The Fine Young Cannibals), geniet van deze geweldige ska artiest, die jammer genoeg overleed op 25 mei 2006. Een grootzzz album!!!! Het volgende onderdeel is het derde deel van de trilogie 'Arkology' van Lee 'Scratch' Perry, met werk dat hij maakte met en voor o.a. Augustus Pablo, zichzelf en The Upsetters, The Congos, The Heptones, e.v.a., uiterst geneeskrachtige reggae, pas op voor een o.d.!!!! Tot slot nog een geweldig reggae album: Gorillaz Vs Spacemonkeyz en 'Laika Come Home', al vaker gebruikt door de dr., maar net als bij Perry, is dit een uiterst krachtig album, genieten mensen!!!!!
Veel plezier!

BRAHAPPERDIEFLAPBINGBONGBATS!                          BRAP?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten