Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 9 april 2014

Muzikaal recept voor het zwaar strafbaar stellen van uitbuiting, of dat nu om het uibuiten van jongeren, ZZP'ers, Oost-Europeanen, of wie dan ook gaat! Met pijlspoed a.u.b.!!!

Laat je verrassen door de zorgvuldig uitgekozen muziek, die blogdokter Pisser gebruikt in zijn uiterst geneeskrachtige recepten, Muziek werkt helend en is voor het grootste deel van de mensheid een bron van plezier, al luistert het grootste deel van de mensheid, althans in het westen, naar pure bagger, commerciële troep met een houdbaarheid van een half jaar (althans voor de liefhebbers van die troep). Bovendien is het onmogelijk je geest te verruimen, met commerciële troep. Voor hen die altijd naar die bagger luisteren: luister eens naar de muziek die dr. P je voorschotelt en hoor niet alleen het verschil, maar merk het ook aan je hersenpan, die na een aantal sessies met deze recepten, veranderd van een benauwde zolderkamer, in een gigantische balzaal!

Als eerste vandaag: La Dolce Vita en 'Bitte Lächeln' (kan er niet veel van vinden en geen tijd, dus zelf zoeken), mooie Duitse Welle, semi-elektronische psychedelische rock, met een semi-punk zangeres (Gabi Köppen), die het geheel mooi afmaakt!! Terug naar de 70er jaren met Magazine en 'Real Life', het prachtig eerste album van Howard Devoto en zijn band, dit keer Britse Welle, ofwel new wave, psychedelische rockpop, van zeer grote en 'schone' hoogte!!! Nog één, nu uit de VS, van een jaar eerder: Talking Heads met '77' (moet ik nog vertellen, dat dit nog steeds geniaal mooi is? Nee hè, genieten maar!!!! Terug naar de Duitse golf: Spliff en 'The Spliff Radio Show', dit was de band waar Nina Hagen furore mee maakte, met hun eerste album, na die samenwerking en het enige album in het Engels, hoewel ze later het album '8555', later ook in het Engels uitbrachten, een hele berg lol, een bak energie met hier en daar flinke maatschappijkritiek, een machtig mooi album!!!! 'Requiem' van Killing Joke (met wat fantasie heb je zo het album bij elkaar......) is het volgende ingrediënt, en wat voor? (ingrediënt ha! ha! ha!), pré-industrieel geweld, zware psychedelische rock van enorme hoogte, en wat een band was dit live! Groots!!!! Vervolgens The Butthole Surfers en 'Hairway To Steven'*, psychedelische rock met veel lol (zoals de naam van de band en de titel van het album al verraden) en uiterst energiek gebracht, schitterend!!!! Tot slot: The Jon Spencer Blues Explosion (zoeken mensen..) en 'Meat and Bone', één van de vele geweldige albums van deze geniale psychedelische rockband, een berg lol en een energiezetpil voor je oren!!!!!
Veel plezier!

*Prijsvraag: op welk nummer, van welke  band, is deze titel een parodie? De winnaar gaat op voor de 4de hands koelkast, met zeer exotische schimmels, van dr. P!!!!

BRIP?                               BROP?                                               

                                                                                                                                       BRAP!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten