Pagina's

dinsdag 8 april 2014

Rottenberg: Samsom hoeft niet weg, integendeel, hij doet het goed.......... ha! ha! ha! ha! ha!

Het PvdA paasei Rottenberg was zondag te gast in Buitenhof, R. is lid van de Wiarda Beckman Stichting, de 'denktank' van de PvdA. Rottenberg liet weten, dat hij het wel logisch vindt, dat lokale PvdA kopstukken vertrokken vanwege de uitslag van de gemeenteraadsverkiezingen. Maar dat wil niet zeggen, dat Samsom ook weg moet, het waren tenslotte gemeenteraadsverkiezingen....... Samsom zit er nog maar net, aldus Rottenberg, alsof hij in die korte tijd niet heeft bewezen een grote leugenaar en volksverlakker te zijn, die niet alleen het land mede aan de rand van de afgrond bracht, maar ook de PvdA fiks uitdunde. Zoals gezegd: Samsom hoeft niet weg, omdat het om lokale verkiezingen ging, aldus Rottenberg. Terwijl diezelfde Samsom zich wel heel uitdrukkelijk bemoeide met de gemeenteraadsverkiezingen en in een verkiezingsspot van de PvdA, riep hij zelfs de kiezer op te stemmen op de PvdA, daar deze verkiezingen 'belangrijker dan ooit waren', dat is Rottenberg zeker vergeten. Rottenberg had daarnaast wel stevige kritiek op de vorming van Rutte 2, hoofdverantwoordelijke: Samsom, dit alles is nog steeds geen reden, om leugenaar Samsom de deur te wijzen....... ha! ha! ha! ha! ha!

Witteman, die sinds enige tijd, met z'n interessantste bril Buitenhof presenteert, durfde nog eens te stellen, dat de kiezer een kabinet PvdA/VVD wilde, het viel me nog mee, dat Rottenberg, die drogreden in de grond boorde. Rottenberg vindt het te prijzen, dat Samsom niet elke 2 jaar een nieuw kabinet wil........ ha! ha! ha! ha! ha! Zijn er dan politici van regeringspartijen die dat wel willen? Al zou dit nu juist te prijzen zijn, daar Rutte 2 (als vervolg op Rutte 1) wanprestatie op wanprestatie stapelt en er met het waardeloze beleid voor gezorgd heeft, dat Nederland er slechter voorstaat, dan de ons omringende landen, om over de grote armoede en benarde situatie waar meer dan 3 miljoen Nederlanders in verkeren, nog maar te zwijgen!

Samsom schijnt gezegd te hebben, dat de hervormingen in de zorg niet goed zijn uitgelegd, vandaar dat Rottenberg hem prijst, dat hij 250 miljoen extra uittrekt....... ha! ha! ha! ha! Dus het beleid is niet goed uitgelegd, maar datzelfde beleid was wel goed, vandaar dat er nu 250 miljoen extra wordt uitgetrokken, omdat het e.e.a. niet goed is; snapt u het nog? ha! ha! ha!

Tot slot zei Rottenberg, dat de mensen niet zitten te wachten op het vertrek van de politieke leider: 'dat willen de mensen niet....', nee, vandaar dat ze massaal op de PvdA stemden...... ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Vuilnisman, mag dit overjarige, reusachtige paasei ook mee?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten