Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 26 november 2014

Anne Mulder wenst eind aan zzp'ers pesten..... ha! ha! ha! ha! ha! ha!

VVD paardenvijgen verzamelaar Mulder, stelde gisteren dat de regering moet stoppen met het pesten van zzp'ers. Wat Mulder niet weet, of niet wil weten, is dat de laatste paar jaar rampzalig waren voor een grote groep zzp'ers, die na maanden of zelfs langer dan een jaar sappelen, failliet gingen en gaan.... Daarmee werd (en wordt) de financiële afwikkeling, een fikse kostenpost voor ons aller belastingpot (nog buiten huisuitzetting, scheiding enz.). Mulder bedoelt dan ook, dat het kabinet moet stoppen met het pesten van werkgevers, die hun personeel de straat op schopten, om ze daarna in totaal afhankelijke positie in te huren als zzp'er, uiteraard zonder alle 'knellende' arbeidsvoorwaarden als een 'veel te hoog salaris', ziektewet en ga nog maar even door. Deze mensen, een groot deel van de zzp'ers, hebben het bepaald niet breed, zoals hiervoor beschreven, maar zijn wel, totaal afhankelijk van de grillen, die deze werkgevers op hen loslaten. Moderne loonslavernij dus, daar houdt Mulder wel van en met hem zijn partijgenoten..... Als het mis gaat met zo'n zzp'er mag de belastingbetaler opdraaien voor de ellende, niet de werkgever, daarnaast heeft Den Haag gezorgd voor extra's ten behoeve van zzp'ers, die het niet breed hebben, dit is dus een extra aanslag, niet op de kas van de werkgever, maar op de belastingpot!!

Volgens Mulder ziet het kabinet niet, dat de werkvloer flexibiliseert....... ha! ha! ha! ha! Waar haalt de bedrieger 't vandaan? Het kabinet heeft de laatste jaren niet anders gedaan, dan het vergemakkelijken van het ontslaan van hun vaste werknemers, om die als zzp'ers voor veel minder weer te contracteren en het bevoorrechten van koppelbazen, die zich uitzendbureau noemen. Ja, in moeilijke tijden neemt men liever uitzendpersoneel aan, of 'huren' de werkgevers hun voormalige, ontslagen werknemers in als zzp'ers, alweer zoals hiervoor beschreven. Echter een groot aantal werkgevers hebben allang gezien, dat wanneer het goed gaat met je bedrijf, je beter vast personeel kan hebben, die zijn veel meer gemotiveerd zich tot het uiterste in te zetten voor hun baas en daarmee voor hun vaste baan.......

Mulder weet voorts dondersgoed, dat de zzp'ers die een goede marktpositie hebben, niet wakker liggen van de extra fooi, die zij niet meer krijgen uit de belastingpot (dat is één van zijn grieven), dit zijn goed verdienende eigen baasjes, die makkelijk alles zelf kunnen regelen, 'zeg maar' het vaste publiek en presentatie van BNR's Zzp Café!!!

Kortom Mulder pleit voor veel meer gedwongen zzp'ers, de nieuwe 'gemotiveerde' (door de dreiging de opdracht te verliezen) loonslaaf, die wel uitkijkt zijn/haar bek open te trekken, daar deze zzp'er anders dag met 't handje kunnen zeggen, tegen toekomstige opdrachten (ook bij andere weekgevers, via het CV), uiteraard vervalt na klagen de huidige opdracht ook, zoals u zult begrijpen!!

Voor meer smerigheden van Mulder, klik op zijn naam, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten