Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 15 november 2014

Klijnsma houdt via haar tandem contact met de straat....... ha! ha! ha! ha! ha! Nou, dat is wel te zien aan de peilingen!

PvdA rollatorslet Klijnsma, die godbetert staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid mag spelen, heeft volgens de Telegrof* gezegd, dat de oproep van de partijraad, waarin deze stelt, dat PvdA politici meer de straat op moeten**, heeft aangevuld met de opmerking, dat ze dit middels een tandem moeten doen, zo houdt zij contact met de straat........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Jammer dat ze totaal geen contact heeft met de mensen op die straat, anders had ze niet zo'n uitermate goor en asociaal beleid gevoerd en had ze de neoliberale PvdA allang vaarwel gezegd!!

Klijnsma? Een totaal idiote hufter en smerige volksverlakker!

 * Normaal zou ik zeggen: "Ach de Telegraaf..", maar gezien al haar eerdere achterlijke opmerkingen en het smerige beleid dat ze uitvoert, geloof ik dit bericht onmiddellijk, bovendien kan de trut het niet laten om vol overdreven trots over haar tandem met 'tandemchauffeur' te reppen......

** Zie: 'PvdA'ers moeten de straat op om een antenne voor onderwerpen te ontwikkelen........ OEI!!!!'

Voor meer berichten over deze volksverlakker, klik op 'Klijnsma', onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten