Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 11 november 2014

Van Baalen was ook zzp'er en versprak zich bijna......

De slapende EU parlementariër van de VVD, Hans 'horst wessel' van Baalen, was afgelopen zaterdagmiddag te gast in Kots Kamerbreed. Het gesprek, met o.a. PvdA volksverlakker Mei Li Vos en Gesthuizen van de SP, ging uiteraard deels over de zzp'ers. Vos was toch zóóóó gelukkig als zzp'er, dat je bij god niet snapt, waarom ze weer de politiek inging.... De leugen dat zzp'ers die onder de armoedegrens leven gelukkig zijn, werd nog even aangehaald, terwijl die zzp'ers het wel zullen laten te klagen, daar ze anders geen opdrachten meer krijgen, van de enige opdrachtgever, hun oude baas waar ze eerst in dienstverband voor werkten....
De enorme zwijnskop van Baalen, durfde nog te zeggen, dat hij ook een blauwe maandag zzp'er was geweest, met veel plezier!! En wat deed hij dan? Hoor ik u alweer wanhopig tegen uw scherm schreeuwen, terwijl de kurk van de fles wijn, die u probeert te openen afbreekt en u in blinde woede de fles met een ferme zwaai het huis uitjaagt... Welnu: hij was geloof ik driekwart jaar adviseur, u weet wel een schijnbaantje voor politici die aan de kant staan en die echt niemand in z'n bedrijf wil hebben.... ha! ha! ha! ha!

Op een goed moment zei Gesthuizen (als ik me niet vergis), dat een situatie als in de VS dreigt te ontstaan, waar de happy few uitstekend verzekerd is en een grote onderlaag zelfs met twee banen, nog het geld niet heeft, om zich te kunnen verzekeren, tegen bijvoorbeeld arbeidsongeschiktheid. Kortom dat flexibiliteit de snelweg richting armoede is. Van Baalen vergistte zich danig, toen hij begon te zeggen, dat als er nu één land flexibel is........ ha! ha! ha! ha! ha! De enorme vetzak slikte letterlijk de rest van de zin in, die had moeten eindigen met: 'dan is dat de VS......' En dat is, gecombineerd met de eerder genoemde armoede, een waarheid als een koe!!
Jezus wat een zak, ongelofelijk!!!

Voor meer berichten aangaande zzp'ers, klik op deze verkorting, onder dit bericht. Dat geldt ook voor meer 'fijne' berichten over van Baalen en Mei Li Vos.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten