Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 29 november 2014

Pex Langenberg gaat de milieuzone voor Rotterdam centrum uitbreiden, wie daar buiten woont, ziet maar....

Gisteren na 9.00 u. bij BNR, de Rotterdamse wethouder Pex Langenberg van D666. Deze volksverlakker gaat de milieuzone voor het centrum van Rotterdam vergroten, dat doet hij o.a. door bepaalde diesels te verbieden en daarvoor roept hij dan weer een opkoopregeling in het leven, waar hij ook nog eens extra subsidie geeft voor de aanschaf van een 'schone' diesel......ha! ha! ha! ha! ha! ha! Ja, u heeft 't bij 't juiste eind, die bestaan niet!! Het meest onthutsende in het voorstel van deze, 'zo met de gezondheid van de burgers begane' wethouder, is de vrijstelling voor 'moeilijke gevallen' (ha! ha! en wat zijn moeilijke gevallen, dat ze de gezondheid van anderen mogen schaden??) en oldtimers die ouder zijn dan 33 jaar....... ha! ha! ha! ha! ha! Die laatsten vervuilen het meest! Reken maar dat er Rotterdammers zijn, die als de donder een oude stinkbak kopen, betalen ze als deze 40 jaar of ouder is, 'ook nog eens geen' motorrijtuigenbelasting!!! Dit alles moet de 'luchtkwaliteit' nog verder verbeteren..... ha! ha! ha! ha!

Kijk, dat er praktisch tegen het Rotterdamse centrum aan, bijna 365 dagen per jaar, cruiseschepen liggen, waarvan de machines moeten blijven draaien en dat daarbij een gigantische vervuiling vrijkomt, ach een kniesoor die daar op let!!! De andere bewoners, dus die buiten het centrum wonen (trouwens bij de juiste windrichting, ook de centrumbewoners), hebben 365 dagen per jaar, 24/7 het 'genot' van de uitstoot op al de snelwegen rond Rotterdam en mensen, dat kan behoorlijk stinken. Om nog maar te zwijgen over alle ultrafijnstof, die daar bij vrijkomt en geloof me maar, de CO2 die daar vrijkomt, is vrij onschuldig vergeleken met wat alle andere vrijkomende gifstoffen doen met uw gezondheid!!! Voorts hebben alle inwoners van Rotterdam, zoals de omliggende gemeenten, tot aan Den Haag toe, bij weinig wind, 's nachts een ongelofelijke stank te verduren van de petrochemische industrie in de buurt van Rotterdam..... Nee, die lucht wordt echt een heel stuk schoner in Rotterdam..... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Zie ook: 'Pex Langenberg, wethouder D66, gaat de luchtkwaliteit in Rotterdam verbeteren........ Zandzakken voor de deur!!!'  

Zo ziet u maar weer: ook als u belazerd wilt worden op milieugebied, bent u bij D666 van harte welkom!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten