Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 27 november 2014

Van Rompuy is aan het dementeren.....

Afgelopen maandagavond zag ik op Canvas een gesprek met van Rompuy, in het programma 'Reyers Laat'. Het is deze ouwe zak werkelijk in z'n bol geslagen! Rusland en daarmee Putin heeft zwaar zijn hand overspeeld, aldus deze afgekeurde frietbakker. Volgens van Rompuy, is Rusland de oorzaak van de toestand in Oekraïne...... Van Rompuy stelde voorts, dat de Oekraïners een verdrag met de EU wilden en daar was Rusland en daarmee Putin tegen, daarom greep Rusland in........ Hoe van Rompuy dat weet? Nou simpel: van een Russisch sprekende president, die uit Oost-Oekraïne komt, hij noemde de naam niet, maar hij doelde hier waarschijnlijk op de corrupte grofgraaier*, die nu de lakens uitdeelt, maar daar wel goud voor vraagt. Dus omdat een corrupte grootgraaier het zegt, is het waar? ..... ha! ha! ha! ha! ha! Jezus zou die van Rompuy ook alles geloven wat er in de bijbel staat en wat de kranten schrijven??? De enorme zakkenwasser is godbetert 'president' van de EU geweest....... Hoe is 't godverdomme mogelijk??

Reyers Laat is een waardeloos programma, ik keek dan ook alleen, omdat de oplichter van Rompuy in beeld was. Om aan te geven hoe slecht het programma is, repte de presentator dan ook met geen woord, over de 4 miljard, waarmee de VS de opstand en de staatsgreep financierden**, dit nog naast alle adviezen, die men kreeg van de CIA, een organisatie die al talloze keren met deze bijl hebben gehakt. Dat deed de VS, daar Oekraïne te veel op Rusland was gericht en bedankte voor het EU wurgverdrag!! Voorts geen woord van de presentator over alle oorlogsmisdaden, die de door neonazi's gecontroleerde junta uit Kiev, in het oosten van Oekraïne pleegden en plegen..... Al net zo min werd er gesproken over het steeds verder opkruipen van de NAVO, richting Moskou, tegen alle gemaakte afspraken in.......

De vreselijke toestand in het Midden-Oosten, is een erfenis, die het westen op het bord geschoven kreeg, aldus bedrieger van Rompuy......... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Een erfenis van het verdelen van de koek daar, door het westen, na de Eerste Wereldoorlog en van het illegaal oorlogvoeren daar, door....... het westen!!!

Van Rompuy liet tot slot nog weten, dat hij er geen behoefte aan heeft zijn memoires te schrijven...... ha! ha! ha! ha! ha! Nee, dat snap ik, het zou één grote aaneenschakeling van leugens en gore spelletjes worden!!!

* Het kan ook zijn, dat van Rompuy doelde op de corrupte voorganger van Janoekovytsj, want de laatste genoemde was zeker tegen een verdrag met de EU en terecht! Van Rompuy sprak over een president, die uit het oosten van Oekraïne kwam, dat kan de schoft Porosjenko alvast niet zijn.

** Zie: 'Politici, de volgzame media en complottheorieën', klik ook door op de link in dat bericht!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten