Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 12 november 2014

Hans André de la Porte: "Je hebt een hypotheekadvies nodig, daar vaart de maatschappij wel bij........" ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Is dat ff lachen! ha! ha! ha!

Hoorde gistermorgen de voorzitter van Vereniging Eigen Huis, de la Porte rond 10.18 u. bij BNR. Hij sprak over de halvering van de prijs, die in rekening mag worden gebracht voor een hypotheekadvies, van topbedragen, als € 4.000,-- wel te verstaan. U snapt zeker wel, dat uw Azijnpisser zich verslikte een een plak ouwewijvenkoek en van zijn Azijnpisser kruk sodemieterde, toen hij dat bedrag hoorde.... Jezus christus, waar halen ze gvd het lef vandaan, om zo onbeschoft veel te rekenen, voor een paar flut gesprekken en een paar computer uitdraaien, me dunkt € 2.000,-- is nog zo'n 1.750,-- te veel!!! Maar 'goed' de la Porte ging door, zo'n advies heb je echt nodig, "daar vaart de maatschappij wel bij...." ha! ha! ha! ha! Waar haalt 'ie 't vandaan??! Nee dat hebben we gezien, dat Nederland wel vaart bij die adviezen uit het verleden..... Hoeveel mensen zijn er door hun huis, sinds 2008 in feite failliet gegaan en hebben gedwongen hun huis moeten verlaten? Mensen, die niet door de hypotheekverstrekkers worden geherhuisvest, maar door u en ik, de belastingbetaler!! Om nog maar te zwijgen over het aantal scheidingen, suïcides, verslavingen, kinder- en/of dierenmishandelingen en andere ellende ten gevolge van die betalingsproblemen, veroorzaakt door een veel te duur huis, met 'geadviseerde veel te hoge hypotheek......'

En meneer de la Porte, laat ik 't maar niet hebben over de nationale hypotheekgarantie, waarmee de banken nu nog steeds, veel te dure huizen voorzien van een veel te zware hypotheek, maakt 't uit, de bank verdient en als 't mis gaat, betalen....... juist! u en ik, de belastingbetalers!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten