Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 13 november 2014

Opstelten kan de burgers geen veiligheid bieden, aldus de Rekenkamer......... ha! ha! ha! ha! ha! Wat een ontdekking!!!

Volksverlakker Vendrik van GroenLinks, uh, ik bedoel AsgrauwRechts, liet vanmiddag namens de Rekenkamer weten, dat VVD drugsmaffia lobbyist Opstelten, die o.a. minister van Veiligheid is, de burgers geen veiligheid kan bieden, bijvoorbeeld bij een grote calamiteit als een overstroming.... Ha! ha! ha! ha! Jezus wat een ontdekking! Hé Vendrik, Opstelten liet een paar jaar gelden weten, dat hij alleen het 'gevoel van veiligheid' bij de burger belangrijk vindt.........

Opstelten kan nu al de veiligheid niet waarbortgen als het gaat om bijvoorbeeld chemiebedrijven, bijna vier jaar na de ramp bij ChemiePack, is de situatie voor geen bliksem veranderd, ze bleek gisteren weer eens*. Of wat dacht u van het oud & nieuw, één grote aanslag op de volksgezondheid, op die nacht hangt er zelfs strontium in de lucht, plus een hele serie andere, zwaar kankerverwekkende stoffen, bovendien kan hij zijn eigen personeel die nacht geen veiligheid bieden, zij worden dan steevast belaagd met vuurwerk... Of neem het autoverkeer, waardoor jaarlijks 18.000 mensen voortijdig sterven en heel veel kinderen long- en luchtwegklachten oplopen, Opstelten doet geen reet, zelfs niet als zijn collega, de psychopaat Schultz van Haegen de snelheid nabij stedelijk gebied verhoogd op de snelwegen....... Om nog maar te zwijgen over alle voedselschandalen, ook daar kan Opstelten geen deuk in een pak boter slaan!! (nu heb ik 't toch gezegd... ha! ha! ha!)

De Rekenkamer kan haar werk 'zo goed' doen, dat men daar niet eens weet, hoeveel geld er naar veiligheid gaat...... ha! ha! ha! ha!

* Zie: 'Chemie bedrijven, die er een 'potje van maken', worden nog steeds niet aangepakt......'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten