Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 25 november 2014

Eimert van Middelkoop verkoopt 't woord van god: veel meer uitgeven aan oorlogvoeren........ AUW!!!!!

Oud-minister van Defensie, 'Christen'Unie oplichter Eimert van Middelkoop, ofwel de Elmer Fudd van de Nederlandse politiek, pleitte gisteren weer eens onvervalst voor de grote noodzaak, zo snel mogelijk meer aan defensie (lees: aan oorlogvoeren) uit te geven. Natuurlijk zei deze flapdrol niets over het feit, dat de NAVO landen, met de VS aan het hoofd, vele keren meer aan defensie uitgeven, dan de rest van de wereld, inclusief Rusland en China samen. Uiteraard sneed BNR presentator van Liempt dat feit al helemaal niet aan, hij is tenslotte net als van Middelkoop, een trouwe kontlikker van het militair-industrieel complex, dat zich helemaal scheel verdient aan alle conflicten op de wereld en zelfs kan worden aangewezen als de grote instigator van conflicten, daar ze de geheime diensten van de westerse landen, plus de regeringen van die landen, in hun zak hebben.

De NAVO is weer terug als 'defensie' (ha! ha! ha!) organisatie, aldus van Middelkoop, die het belang benadrukte van oefeningen in gebieden grenzend aan Rusland en de stationering van wapens en een raketschild (!!!!)...... Ja beste lezer, die hadden we allang niet meer gehoord, het vervloekte raketschild, dat de VS aan de grenzen van Rusland wil stationeren 'om de raketten van Iran' uit de lucht te kunnen halen...... ha! ha! ha! ha! ha! In feite gaf Middelkoop toe, dat het westen met oefeningen en stationering van militair personeel en materieel, de boel nog meer op scherp zet, dat het raketschild gewoon tegen Rusland bedoeld is en zo te horen al deels is gestationeerd.......

Ondanks alles benadrukte Middelkoop nog eens, dat er in feite geen echt conflict is met Rusland. Ik weet niet hoe hij het wel noemt, maar uw Azijnpisser noemt dit een ordinaire hervatting van de koude oorlog, iets waar het militair-industrieel complex al jaren om smeekte, daar de 'oorlog tegen terreur', veel te weinig opleverde, dat is intussen meer dan duidelijk!!!!

Volgens de 'christen' van Middelkoop, geheel in de lijn van zijn here jezus, moet het westen vasthouden aan 'consensies' (hij bedoelde waarschijnlijk consensus, dus de overeenstemming van de NAVO landen, rond de anti-Russische propaganda leugens) en vastberadenheid tegen Rusland..... Godverdomme, de NAVO is een uiterst agressieve organisatie, die tegen de afspraken met Gorbatsjov in, niet anders heeft gedaan, dan zover mogelijk opschuiven richting Moskou....

Tot slot herhaalde van Middelkoop de grootste NAVO leugen ooit, dat elk land even belangrijk is, dus Luxemburg heeft net zoveel in de melk te brokken binnen de NAVO, als de VS, het informele hoofd van de NAVO...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Jezus wat een leugenaar en mocht hij dit werkelijk geloven, dan is hij nog dommer, dan ik ooit voor mogelijk heb gehouden!!!!

'Christen' van Middelkoop is een ordinaire oorlogshitser, daar zal zijn jezus héééél blij mee zijn!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten