Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 28 november 2014

Bert van der Veer: het meisje van Blondie was sacherijnig............. AUW!!!!

De immer met meel in de muil zeverende Bert van der Veer, ging gistermorgen bij BNR (voor 11.00 u.) weer eens danig uit de bocht. Normaal als van der Veer met slijmbal van Liempt spreekt, ga ik naar een andere zender, of schakel meteen door als ik van een andere zender kom. Net voor ik wilde door schakelen, hoorde ik van der Veer 'Blondie' zeggen. Nou u snapt 't al, dan heb je meteen mijn volle aandacht! Het schijnt zo te zijn, dat van der Veer in het verleden met muziek programma's te maken had en in een bepaalde hoedanigheid (heb geen zin de onzin nog eens te horen) ontmoette hij toen 'het meisje van Blondie', maar dat was een sacherijn volgens van der Veer, een sacherijn die lamlendig stond te 'playbacken.........'
Vindt je 't gek dat je sacherijnig wordt, als je als band niet serieus wordt genomen en je moet gaan staan playbacken......... ha! ha! ha! ha! ha! Daar zijn in de loop van de tijd, zelfs artiesten onmiddellijk voor opgestapt, van der Veer mag blij zijn dat ze nog bleef!! Daarnaast wordt je al sacherijnig als je van der Veer drie minuten hoort lullen, laat staan, dat 'ie in levende lijve voor je staat..... gedver!!!
Trouwens hoe serieus hij Blondie nam, blijkt wel uit zijn opmerking 'meisje van Blondie', Debbie Harry voor jou, mislukte koekenbakker! Deze Debbie Harry is een geweldige zangeres, van een niveau waar plorken als Smit, Gordon en andere muzieklichters, niet eens bij in de schaduw kunnen staan!

Niet voor van der Veer, maar hier een link naar het album Koo Koo van Debbie Harry en een optreden van Harry  met The Jazz Passengers, in Boedapest (1997).

Voor meer 'prettige' berichten over van der Veer, klik op zijn naam, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten