Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 29 november 2014

EO spektakel op 4 mei, leidt tot 'spektakel' in de media........ OEI!!!

De EO wil na de dodenherdenking, een spektakel opvoeren à la 'The Passion', zoals jaarlijks vertoond, met veel geblèr als in de eerste beste waardeloze musical, wel compleet met een fakkeloptocht, u weet wel, daar waren de nazi's ook al dol op....... Dit heeft terecht tot veel ophef geleid, ronduit een schaamteloos en belachelijk idee!

Gistermorgen in het Mediaforum op Radio1, Yoeri Albrecht, de vampier van de Nederlandse media. Deze potsierlijke kwast reageerde alsof hij persoonlijk werd aangevallen, toen dit onderwerp ter sprake kwam. "Wat is er ongepast aan zo'n spel, dan kijken ze toch niet?!", aldus deze ballenjongen. Ook het misbruiken van Anne Frank voor zo'n spektakel, door de EO, is geen probleem voor Albrecht. Tot slot wilde de hufter nog kwijt, dat het ongepast is, dat je in Nederland niets meer kan doen, daar je anders op iemands tenen gaat staan........

Hé Albrecht, misschien moeten we op de Dam op 4 mei een reusachtig spookhuis neerzetten, waar je in een karretje, door alle verschrikkingen van WOII sjeest, want wat is daar nu ongepast aan??!!!

Zie ook:  ''The Passion' massahysterie en veel voor- en na gelul.......'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten