Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 10 november 2014

Euthanasie in verdachtenbank.........

Wel heel toevallig hè, dat ethicus Theo Boer, docent aan de Protestantse Theologische Universiteit (dus 'echt totaal onafhankelijk.....'), vorige week met zijn bedenkingen rond euthanasie naar buiten kwam, een week voordat hierover een debat in de Kamer gevoerd zou worden. Een debat, dat door de VVD en de PvdA tenenkrommend tegemoet zal worden gezien, daar ze afhankelijk zijn van de steun van SGP en 'Christen'Unie in de Eerste Kamer. Kijk die 'christenen' hebben er geen moeite mee, dat de zwaksten het leven welhaast onmogelijk wordt gemaakt in Nederland, neem alle consternatie rond de bezuinigingen op de zorg voor bijvoorbeeld de ouderen en (geestelijk) gehandicapten, maar oh wee als je het woord euthanasie noemt....... Het is duidelijk, dat deze Boer, die in een regionale toetsingscommissie voor euthanasie zit en al wakker lag, van zijn handtekening onder euthanasie rapporten, zoals hij zelf aangaf, door de 'Christen'Unie en SGP is gevraagd bezwaren aan te tekenen tegen de huidige euthanasiewetgeving!!

Dit alles terwijl het regeringsbeleid, gesteund door de genoemde 'christelijke partijen, zoals gezegd, er juist voor zorgt, dat er een grote toename te zien zal zijn in het aantal euthanasie verzoeken. Neem alleen al de thuiszorg die voor een fiks deel zal verdwijnen, die wordt door deze onmenselijke regering niet als medische zorg gezien, terwijl de mensen waar het om gaat, zelf hun huis niet meer kunnen redderen, maar ook niet naar een verzorgingstehuis kunnen. Deze mensen hebben vaak als enige contact nog één keer per week de thuishulp, die bovendien nog enig zicht heeft op de fysieke en geestelijke gesteldheid van ouderen. Straks zien ze geen hond meer, terwijl juist van Rijn en andere leden van Rutte 2, de eenzaamheid bij ouderen als een slechte zaak zien....... Die ouderen mogen straks gaan zeuren bij familie of buren om hulp en reken maar dat veel ouderen daar voor zullen bedanken, dan liever de pil van Drion!!!!

Gelukkig en zowaar: Buitenhof had gisteren een deskundige, die terecht gehakt maakte van het gezeur van Boer. Zij wenst zelfs een verruiming van de regels, daar er te vaak wordt afgewezen......!!!!

Schoft Boer stelde, dat mensen met een euthanasie wens, maar moeten stoppen met eten en drinken, dat is een zachte dood volgens de hufter....... Zelf werkte ik jaren terug in de ouderenzorg en geloof mij maar, mensen die stopten met eten en drinken ondergingen een vreselijke, mensonwaardige dood!!! De deskundige in Buitenhof stelde dat de ene deskundige zegt, dat deze manier van 'euthanasie' een zachte dood oplevert, terwijl een ander het tegenovergestelde stelt. Terecht merkte de deskundige op, dat een arts, die met zo'n patiënt te maken krijgt, in feite ook meehelpt aan euthanasie, alleen dan met een lange doodsstrijd..........

Nogmaals (zoals eerder gesteld op deze plek): met het uiterst inhumane beleid van Rutte 2, is het aantal suïcides al fiks toegenomen...... Met speciale dank aan VVD stoephoer Schippers, en de uiterst inhumane PvdA klootzak Martin 'die vrouw' van Rijn, zal het aantal euthanasie verzoeken vanaf eind 2015 fiks toenemen........

Hé Boer, ook de verdrinkingsdood schijnt een zachte dood te zijn, of jezelf vergassen.......
Klootzak!!!!

Voor meer berichten over deze kwestie, klik op 'euthanasie' onder dit bericht, datzelfde kunt u doen met 'christelijke hypocrisie'.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten