Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 26 november 2014

Schultz van Haegen stelde dat ze per jaar 'maar' 2,5 miljard uitgeeft aan asfalt...........

Schultz van Haegen, hare VVD kwaadaardigheid, stelde afgelopen maandag in Standpunt NL, dat ze per jaar 'maar' 2,5 miljard uitgeeft aan asfalt, terwijl dat bedrag in 2013 al 7 miljard was, dat is, als ze dit jaar inderdaad 'maar' 2,5 miljard uitgeeft, een gemiddelde van bijna 5 miljard....... Wat een oplichter!

Voorts stelde volksverlakker S.v.H., dat er twee files zijn, 'spookfiles' en files door knelpunten........ Ongelofelijk, als je met name de laatste maanden ziet, dat de meeste en grootste files worden veroorzaakt door pech met vrachtwagens, of door ongelukken......... Maar S.v.H. ging nog even door, volgens haar hebben de belachelijk hoge uitgaven aan asfalt gezorgd voor een vermindering van files, terwijl daar toch echt een duidelijk verband is met de crisis en daarmee met de grote werkloosheid (meer dan 1,2 miljoen, het echte cijfer!)..........

Zie ook: 'Files grote kostenpost voor transporteurs...........'
Voor meer 'file berichten', klik op 'files', onder dit bericht, dat geldt overigens ook voor asfaltlobbyist Schultz van Haegen (en andere genoemde onderwerpen natuurlijk).

Draai hier wat geweldige muziek na, gebracht door de jokkebrokken van de Huilende Rappers!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten