Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 29 november 2014

Mart Smeets z'n reet wordt te weinig gelikt, naar zijn eigen bescheiden overtuiging...... ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Hoorde gisteren in het Mediadommeforum op Radio1, dat er een vol-idioot is, die vindt dat de ongelofelijk slechte sportjournalist Smeets, de Tour de Stimulance moet blijven presenteren, deze figuur was daarom te gast bij de De Wereld Draait Door....... ha! ha! ha! ha! Daar is dan ook alle reden toe, neem het ongelofelijke imbeciele standpunt van Smeets, rond speedfreak Armstrong, die hij nog steeds durft te verdedigen, maar ja, de enorme hufter heeft dan ook een uiterst 'kritisch boek' over deze fraudeur geschreven. De klootzak vindt nog steeds, dat hij het volste recht heeft, de echte en goede sportjournalist David Walsh de grond in te schrijven en te spreken, Walsh was de eerste, die grote vraagtekens zette bij de Tourzeges van bedrieger Armstrong.....

De enorme hufter Smeets heeft alweer een boek over de sport en in dit geval, vooral over zichzelf geschreven, al is hij ook in z'n andere schrijfsels prominent aanwezig. In zijn laatste schrift heeft Smeets zelfs commentaar op het feit, dat hij te weinig wordt geprezen...... ha! ha! ha! ha! ha! Hoe totaal gek moet je zijn, om zoiets al te denken, laat staan het op te schrijven....... Zeker als je hoort wat Lucella Carasso in het mediaforum te zeggen had, over dit 'te weinig geprezen worden' van Smeets. Tijdens de Olympische Spelen (dat zal aan het eind van de Spelen zijn geweest), werd z'n aars 14 minuten lang in het openbaar gelikt, door een NOS bons....... Natuurlijk is dat niet genoeg, voor deze 'sportjournalist', die zijn verslaggeving beperkt tot 18.00 u. 's avonds, dan moet hij namelijk eten in z'n dure hotel (met een exclusieve wijn ernaast natuurlijk), hij verdient niet voor niets een godsvermogen, voor zijn meer dan waardeloze werk....... Let wel, dat gaat uiteraard allemaal op de onkostenrekening, die in feite met belastinggeld wordt betaald, zoals zijn topsalaris!!

Kan er a.u.b. iemand een actie beginnen, om Smeets de rest van z'n leven de toegang tot alle studio's te ontzeggen en dat hij meer dan 60 meter uit de buurt van een radiomicrofoon moet blijven??? Natuurlijk met een blokkade op z'n telefoon, want voor je 't weet heb je deze megalomane kakdroplul weer op de radio.... Alvast mijn welgemeende en innige dank!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten