Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 24 november 2014

PvdA Alkmaar: ideeën zijn gratis....... ha! ha! ha! Ja normaal wel, maar niet als ze uit de PvdA koker komen..... ha! ha! ha

Afgelopen woensdag bij BNR ( na 8.30 u.) PvdA lijsttrekker Paul Verbruggen uit Alkmaar op BNR, dit vanwege de gemeenteraadsverkiezingen in een paar gemeenten, waaronder Alkmaar. Deze mislukte wc reiniger dacht wel even een heel slimme opmerking te maken, toen hij stelde dat de PvdA Alkmaar zo dicht op de lippen van de burger zit, dat ze 'zelfs' een winkel hebben (betaald met belastinggeld, goed tegen de leegstand). Nu komt het: 'in die winkel verkoopt de PvdA ideeën, nou ja verkoopt, die ideeën zijn gratis.....' ha! ha! ha! ha! ha! ha! Hoezo gratis, de burgers van Alkmaar moeten al betalen voor die winkel, bovendien verdient die fractie ook nog een bubs belastinggeld en de wethouders worden ook dik betaald met belastinggeld voor hun 'heilzame' werk, waaronder vooral veel lobbywerk voor bedrijven, natuurlijk niet gratis, maar hoe die beloning eruit ziet, of wanneer die betaald wordt, mag u niet weten, zoals u zult begrijpen......... Om nog maar te zwijgen over het wanbeleid van de PvdA, zowel op landelijk, provinciaal, als lokaal niveau, dat ons allen miljarden kost!!!

Als een volleerde PvdA bedrieger uit de Tweede Kamer, vertelde wc borstel Verbruggen, dat er veel armoede is in Alkmaar, al had hij het over de kinderen die in armoede leven en dat de PvdA dat gaat aanpakken....... Jezus wat een klootzak, alsof die armoede het laatste half jaar is ontstaan.... Buiten dat is het natuurlijk uitzonderlijk dom, iets dergelijks te zeggen, daar de PvdA de partij is, die nog al eens aan de lijntjes trekt, zowel landelijk als lokaal, daarmee gaf Verbruggen het bewijs van onvermogen op het handelen van zijn partij!!! ha! ha! ha! ha! ha! De klotenklapper vertelde dat de Alkmaarse voedselbank onlangs 70 fietsen kreeg (dat waren er bijna 60), voor kinderen in de eerste jaren van het voortgezet onderwijs, een mooi gebaar van diverse ondernemers en een lokaal PvdA lid, die 5 fietsen ter beschikking stelde, maar het is bepaald geen oplossing voor de groeiende armoede.......

Hé Verbruggen, weet je nog wat jouw grote voorman, grofgraaier Bos in 2007 zei? Juist, dat hij en de PvdA ervoor zouden zorgen, dat binnen een paar jaar de voedselbanken niet meer nodig zouden zijn. Intussen is het tegendeel gebleken, de voedselbanken kunnen de vraag niet aan..... De PvdA is één van de partijen, die weigeren aanspraak te maken op voedsel- en financiële hulp uit de EU, niet omdat dit ons geld kost, maar omdat de opeenvolgende 'regeringen' zo onbeschoft zijn te liegen, dat Nederland geen armoede kent en deze middelen dus niet nodig heeft. Vanwege de trots van politieke grootgraaiers, die schijt aan armoede onder hun burgers hebben, krijgen de voedselbanken geen hulp uit de EU, hulp waar ze recht op hebben...... Voor de 'goede orde': in ons land leven intussen meer dan 4 miljoen mensen, tegen, op, of onder de armoedegrens!!!

Ongelofelijk, wat een idioot en wat een volksverlakker die Verbruggen, geheel overrijp (en al een flinke stank verspreidend) voor de Tweede Kamerfractie van de PvdA!!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten