Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 13 november 2014

Wiebes wist niet over fraude met investeringen in zeeschepen, of nééhéé hij gaat nergens op in, omdat er misschien wel een onderzoek loopt...... ha! ha! ha! ha!

De NRC meldde gisteren, dat er is gefraudeerd met investeringen in zeeschepen. de krant maakt dit op uit documenten van de belastingdienst. De bedrijven poetsten hun winsten voor een paar jaar weg, ze deden het voorkomen alsof ze grote investeringen in zeeschepen maakten. Het is duidelijk dat dit werd bewerkstelligt, door oneigenlijk gebruik van de crisismaatregel (crisis en herstelwet) voor de industrie, die liep van 2009 tot 2013. Let wel, vanaf 2013 is deze wet permanent geworden!!!

Wiebes, de VVD nitwit, die in zeer korte tijd bewees, totaal incapabel te zijn, wilde zelf niet reageren op dit bericht, een woordvoerder van hem liet weten, dat het prematuur is om te zeggen, dat er van fraude sprake is, wat deze verwoordde door te zeggen: 'of de regels wel of niet zijn nageleefd......' ha! ha! ha! ha! ha! Maar het wordt nog gekker: 'of er daadwerkelijk correcties moeten worden uitgevoerd........!!!!' ha! ha! ha! ha! Deze vertegenwoordiger van de ondernemers-lobbypartij, de VVD stelt de frauderende bedrijven deels gerust met deze zin: Wiebes zal z'n uiterste best doen, de bewuste bedrijven niet aan te pakken. Dat bleek wel, toen de woordvoerder stelde, dat de belastingdienst niet voor 500 miljoen euro (!!!!) 'het schip is ingegaan', daar na twee jaar, de opbrengsten voor de belastingdienst oplopen..... ha! ha! ha! ha! Kortom eerst weet Wiebes van niets, dan zijn zaken weer prematuur en tot slot doet de woordvoerder (dus Wiebes) een uitspraak, waaruit blijkt, dat Wiebes en z'n ambtenaren druk bezig zijn, met een onderzoek, waarmee men probeert de zaak voor de ondernemers, die in feite fraudeerden, zo gunstig mogelijk af te wikkelen. Het is duidelijk dat dit onderzoek dus wel degelijk wordt uitgevoerd, dit in tegenspraak, met wat de woordvoerder eerder stelde met de 'prematuur' opmerking, 'prematuur' daar er geen uitlatingen worden gedaan over een lopend onderzoek, of: een mogelijk onderzoek........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!
En dan durft men met droge ogen te beweren, dat de VVD de belangen van haar doelgroep niet behartigt, maar die van de PvdA....... ha! ha! ha! ha! ha! Dat terwijl het duidelijk is, dat de PvdA minstens zo neoliberaal is, als de VVD........ 

Trouwens die 500 miljoen lijkt me wel behoorlijk aan de lage kant, als je nagaat, dat er 4 miljard is uitgegeven aan die investeringen voor zeeschepen....... Bovendien zou ik willen weten, hoe het zit met de investeringen in andere takken van industrie, wedden dat men daar ook dik heeft zitten sjoemelen???!!! Andere bedrijven die met de crisismaatregel voor de industrie grote voordelen behaalden: Wibra, Heinz ketchup en investeringsmaatschappij Bencis en dat zijn er maar een paar, ik weet niet hoe het met u zit, maar ik heb zware twijfels of de genoemde bedrijven, zelfs maar extra voordeel behoefden. Neem Wibra, sinds de crisis in 2008 'uitbrak' (de bankencrisis, die nog steeds voortduurt) deed deze winkelketen goede zaken, vanwege de lage prijzen, al moet ik toegeven, dat Wibra over het laatste jaar minder goede cijfers binnenhaalde, dat ligt zeker niet aan de crisis, maar aan het bestuur van dit bedrijf, dat zelfs met extra geld van de overheid, dus van u en mij, het voor elkaar krijgt 'slecht' te presteren.........

Geen opmerkingen:

Een reactie posten