Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 19 november 2014

Zwarte piet: NPO maakt reclame voor dit toonbeeld van racisme en dat door een onafhankelijke publieke zendgemachtigde......

Gistermiddag, vlak voor het reclameblok, dat voorafgaat aan het nieuws van 16.00 u., een spotje van NPO (Radio1), ingeleid door de idioot met de belachelijke stem, Hans Hoogendoorn, in zwaar overdreven jaren 50 stijl (om jongeren naar de zender te lokken.... ha! ha! ha! ha! ha!). In het spotje, een soort 'straatinterview, je hoort een Antilliaanse vrouw, die verschillende mensen bevraagt over zwarte piet. Veel pro-piet uitspraken, waarna een, aan z'n stem te horen, gekleurde man het racisme noemt, waarop de 'interviewer' stelt dat het onzin is, om zwarte piet met slavernij of racisme te 'associëren'. Het enorme leeghoofd zegt dat ze zelf bruin is en niet zwart en dat ze eigenlijk alleen maar bruine mensen, dus geen zwarte mensen kent..... Een duidelijk gebrek aan kennis bij deze gekleurde vrouw!!! Dus geen gezeur, zolang piet zwart wordt genoemd, is er niets aan de hand!! Anders gezegd: zolang er alleen zwarte Nederlanders worden geschoffeerd en belachelijk gemaakt, is het goed....... Wat is dit voor een ongelofelijke suffe trut, die haar gekleurde medemens de les denkt te kunnen lezen???!!! Tot slot hoor je een kind zeggen, dat zwarte piet, 'van iedereen is.........' Het spijt me erg, maar dit is een ordinaire vorm van kindermisbruik!!!

NPO is godverdomme een publieke zendgemachtigde, die daarnaast ook nog eens onafhankelijk zou moeten zijn, dus echt van iedereen en net als de andere publieke omroepen ook nog eens met belastinggeld van iedereen wordt bekostigd, dus ook van de gekleurde Nederlanders, die zich wel vernederd en gediscrimineerd voelen, een grof schandaal!!!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten