Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 26 november 2014

VVD wil alleen echt neoliberale propaganda op uw radio en tv

Het is nog niet genoeg voor de jakniksprekende idioot Dekker, dat de publieke omroep voor het overgrote deel, braaf oplepelt wat de VVD graag hoort. Vandaar dat deze mafkloot de publieke omroep eigenlijk wil terugbrengen tot een combinatie WNL/PowNed omroep, niet dat daar veel verschil tussen zit, maar die twee voldoen pas echt aan het VVD profiel. Vorig jaar  maakten hij en andere VVD bewindslieden openlijk reclame voor BNR, ter ere van het zoveel jarig bestaan en niet voor niets, immers BNR is een neoliberale radiozender, die het gedachtegoed van de VVD goed vertolkt......... BNR is net als PowNed en WNL onderdeel van de Telegraaf Media Groep (TMG), dus behorend tot het clubblad van de VVD, de Telegrof zelf..... Vandaar ook, dat PowNed en WNL mochten blijven uitzenden van de VVD, ondanks alle kritiek die Dekker en zijn gore club toen al hadden op de publieke omroep. Hoewel deze omroepen veel te weinig leden hadden, mochten ze blijven uitzenden 'voor het hoognodige rechtse geluid...' ha! ha! ha! ha! ha! ha! Opvallend dat dezelfde VVD, middels Dekker het nu heeft over een achterhaald systeem, namelijk de zuilen....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Zolang men maar van de eigen zuilen WNL en PowNed (met de Tros en de AVRO op de reservebank) afblijft!

Voorts moet je wel een imbeciel zijn, wil je niet zien, dat commerciële tv zenders als RTL en SBS, als het op 'nieuws en actualiteiten' aankomt, volledig de neoliberale bijbel volgen en dus graag worden bekeken en bezocht door het VVD volksverlakkerstuig!!!

Het is al een gotspe, dat er reclames worden uitgezonden bij de publieke omroepen, immers bij slechte kijkcijfers neemt het aantal reclames drastisch af, m.a.w. de ondernemers bepalen al voor een deel welke programma's verdwijnen en welke 'mogen' blijven, daar zorgt de enorme leeghoofdige joker Hagoort*, het NPO opperhoofd, wel voor!! We moeten vooral programma's kijken met enorme hufters als Joling, Gordon en noem nog maar wat dom tuig en totaal onzinnige programma's op. Bovendien betaalt iedereen belasting voor die omroepen, daarom moet de VVD maar eens een referendum houden, dan kunnen we zien wat de Nederlandse burger daarvan vindt! Ik dacht toch echt, dat de vrijheid van meningsuiting hoog in het vaandel van de VVD stond en dat de VVD een democratische partij is, met die vrijheid zouden de Nederlanders zelf kunnen kiezen, of zij dit bestel hun belastinggeld waardig vinden. Trouwens rekent u maar niet, dat mocht de publieke omroep totaal verdwijnen, de VVD en andere partijen u ook maar één cent minder belasting zullen laten betalen!!!

* U weet wel, Hagoort die omdat de top in omroepland 'maar' maximaal twee ton mag verdienen per jaar, een wachtgeldregeling wil, als ze eindelijk voor jarenlang wanbeleid aan de straat worden gezet...... ha! ha! ha! ha! ha! Het gore lef!!! Dezelfde vol-idioot (mooi germanisme!) die niet alleen meer zendercoördinatoren heeft geïntroduceerd, maar nu ook 'genrecoördinatoren' wil aanstellen....... ha! ha! ha! ha! Kortom een disfunctionerende ambtenaar oude stijl, die constant bezig is, om z'n loodzware, peperdure, met belastinggeld betaalde top, nog verder te vergroten..... Ondertussen zorgt deze grofgraai klootzak ervoor, dat bijvoorbeeld de laatste kritische actualiteiten rubrieken op de radio verplaatst zijn naar uren, dat er anderhalve kip en een paardenkop luisteren, waarmee deze programma's in een sterfhuisconstructie zitten......

Geen opmerkingen:

Een reactie posten