Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 27 november 2014

Ton Heerts: de éénwording van de FNV wordt een groot succes........ ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Hoorde vanmiddag rond 12.10 u. Ton Heerts op Radio1. De éénwording van de FNV zou nu een feit zijn, daar een aantal kleinere vakbonden nu wel meedoet, dus een dikke hoera stemming, bij deze lamme vakbond...... Nu dacht ik toch echt, dat de éénwording een sof was, daar een grote afdeling van de FNV, namelijk FNV Bondgenoten, niet meedeed, 'maar goed...' Heerts vertelde trots, dat men wel blijft spreken van verschillende sectoren binnen de FNV, z.a. 'FNV Metaal........' ha! ha! ha! ha! ha! ha! Dus de FNV wordt één grote vakbond, zonder FNV Bondgenoten en met allemaal verschillende sectoren........ ha! ha! ha! ha! Wat zijn de totale kosten, van deze uiterst onzinnige operatie?? Een operatie, die godbetert door een politicus van de PvdA werd geleid*, t.w. hare hufterigheid, rollatorslet Klijnsma..........

Heerts noemde het kabinetsbeleid van Rutte 2, uiterst asociaal (al stelde hij dit in 'iets' andere bewoordingen), zonder dat hij de PvdA één keer noemde..... Voorwaar een prestatie van formaat! Logisch dat hij de PvdA niet noemde, hij is immers zelf lid, van deze oplichterspartij!! Heerts hees verder de stormvlag, de FNV gaat actievoeren tegen het (asociale) kabinetsbeleid........ Moet u even nagaan, de FNV ging in veel van de asociale hervormingen mee, die het meer dan waardeloze afbraakbeleid van Rutte 2 intussen heeft ingevoerd.......... Met andere woorden: Heerts is deels pissig op zichzelf..... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!
Waar haalt deze zakkenwasser het gore lef vandaan??!!

* Politici moeten weg blijven van de vakbonden, ook zou het vakbondsvoorzitters verboden moeten worden, de politiek in te gaan!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten