Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 20 november 2014

Molukkers met mandaat standrechtelijk geëxecuteerd.........

Uit het gisteren bekend gemaakte rapport, over de acties tegen de treinkapers bij De Punt in 1977, dat uit werd gebracht, nadat VVD droplul Opstelten daarom had gevraagd, werd van te voren door de media en de enorme klootzak van Agt gesteld, dat daar duidelijk in stond, dat er geen regels waren overtreden. Ook werd 'de conclusie' opgevoerd, dat er geen buitensporig geweld werd gebruikt, bij De Punt.......... Het is dat 't te triest voor woorden is, anders zou je je werkelijk doodlachen.... Godverdomme, 144 kogels in een lichaam, zou geen buitensporig geweld zijn....??????!!!!!!!! Dat mensen dit met droge ogen op durven te lepelen! Schande!! Alsof jezelf geen verstand hebt en niet een simpele optelsom kan maken, ongelofelijk!

Het voorgaande zegt dan ook voldoende over dit meer dan lamme onderzoek, al moet ik wel zeggen, dat wanneer je een aantal punten in het rapport leest, je toch echt tot een andere conclusie komt, dan eerder gesteld door de media en politiek..... Gelukkig heeft advocaat Zegveld dat wel onmiddellijk gezien!! Zij wordt overigens door psychopaten met de dood bedreigd, vanwege haar werk voor de nabestaanden van de Molukse jongeren, die werden geëxecuteerd tijdens de afloop van die kaping, je hoeft niet te vragen uit welke hoek die bedreigingen komen.......

Van Agt, de draaikont, die voor z'n dood nog wat zaken goed denkt te maken, daar hij bang is voor de hel, werd gisteren door de radio 'nieuwszenders' aangehaald, hij stelde niets fout te hebben gedaan: er lag een mandaat, waarin rekening werd gehouden 'met de mogelijkheid', dat alle treinkapers om het leven zouden komen, dus niets aan de hand..... Toch??? Nee, zo gaat dat niet, een kaper werd gewond op de grond gevonden en van dichtbij doodgeschoten, dat bleek uit de schroeiplek rond de wond....... Een vrouwelijk lid van de kapers werd in ondergoed aangetroffen in de trein: ongewapend vermoord..... Mandaat of niet, jammer genoeg bestaat er geen god en hel, anders zou van Agt zeker in de hel belanden, leugenachtige, moorddadige hufter!!!

Van Agt probeert z'n handen in onschuld te wassen, jammer voor hem, maar hij heeft niet door, dat deze onschuld bestaat uit een zwembad vol bloed........ Vergeet daarnaast niet, dat te ten onrechte zo bejubelde PvdA klotenklapper den Uyl en de rest van zijn kabinet verantwoordelijk zijn, voor deze smerige gang van zaken!!


Op 17 oktober 2017 paar suffe taalfouten gecorrigeerd en links toegevoegd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten