Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 17 november 2014

Lea Bouwmeester: 'de zorg in Nederland is van hoge kwaliteit', vandaar dat we daar wat aan gaan doen......

Ik schreef afgelopen zaterdag al een bericht over PvdA plork Bouwmeester*, die toen te gast was in Kots Kamerbreed. Ze sprak daar verder nog over de zorg. Deze enorme hufter en dombo de luxe, durfde te stellen, dat de zorg in Nederland van uitmuntende kwaliteit is, dat is dan ook de reden, dat de PvdA de zorg wil hervormen: een eind aan die uitmuntende kwaliteit maken!! Veel clichés, u weet wel, zoals: we schrikken er niet voor terug moeilijke beslissingen te nemen en de verantwoording te nemen...... Dit alles omdat de PvdA weigert de echte geldverslinders in de zorg aan te pakken.

Bouwmeester vervolgde later over de vrije keuze: 'we moeten met de mensen kijken wat er nodig is', lees: de mensen laten zien, dat de zorgverzekeraars de macht moeten krijgen, om uit te maken, naar welk ziekenhuis en arts u mag gaan, dat doen ze volgens Bouwmeester uit hogere motieven....... ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Als de decentralisatie niet goed gaat moeten we aanpassen en blijven aanpassen. Als we dan vandaag geen antwoord hebben, dan morgen wel, of de dag erna, of het jaar erna....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Jezus wat een oplichter!!!

* Zie: 'PvdA een echte 'democratische' partij...... Maar oh wee, als je de partijdoctrine ter discussie stelt!!'

Voor meer 'fijne' berichten over Bouwmeester, klik op haar naam, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten