Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 25 november 2014

Kerstens is wakker geschrokken en roept om maatregelen tegen uitbuiting van Oost-Europese wegwerkers.........

Het zoveelste vakbondsmannetje, dat voor de PvdA koos (iets dat onmogelijk zou horen te zijn), is lelijk wakker geschrokken op het pluche van de Tweede Kamer. Wat nu weer, hoor ik u denken, terwijl u in grote wanhoop uw zwaarbelaste winkelwagen optilt en die met een smak in de diepvriezer van de landelijke grootgrutter parkeert. Welnu, naar nu blijkt en wat zo ongeveer heel Nederland al lang wist, is dat naast de tuinbouw, schoonmaak en noem nog maar wat bedrijfstakken, waar men de werknemers uitbuit.... Ook de wegenbouw maakt gebruik van Oost-Europese werknemers, die daar flink worden uitgenomen en die tevens veel te lange dagen moeten maken.

Natuurlijk wordt dit soort uitbuiterij toegeschreven aan onderaannemers en niet aan hun opdrachtgevers in de bouw en tot slot de eerste opdrachtgever Rijkswaterstaat.... Alsof Rijkswaterstaat niet de plicht heeft, alles uit en te na te controleren, alleen al als verantwoording aan de Nederlandse burger, die uiteindelijk de grote financier is via de belasting, als deze overheidsdienst voor een godsvermogen aan asfalt laat neerplempen!!!! Dat is dan ook de reden, dat de overheid veel te veel geld uitgeeft aan de asfaltmaffia, geen hond die nog de prijzen of de werkzaamheden op (bewust) veel te hoge prijzen en kwaliteit controleert, maar ja, wat wil je met lobbyisten van die misdadigersbende in de politiek, zoals hare VVD kwaadaardigheid Schultz van Haegen.

Volgens Kerstens komt de PvdA dan ook met een wetsvoorstel en zal de minister snel aan de slag moeten, om dit soort zaken uit te bannen...... Dit zei Kerstens nadat hij ook nog eens de tuinbouw noemde...... ha! ha! ha! ha! ha! Weet u nog het 'Westlandbusproject' van de Rotterdamse PvdA wethouder en grootschoft Florijn, die de luie werklozen en 'bijstandstrekkers' van Rotterdam wel aan het werk zou zetten, een project dat binnen een paar weken op z'n reet lag, daar tuinders niet zaten te wachten op werkkrachten, die ze het minimumloon moeten betalen en waar ook nog eens aan allerlei andere arbeidsvoorwaarden moeten worden voldaan.............

Dit soort gekloot was al aan de hand onder Kok*, later onder de kabinetten Balkenende, waar de PvdA ook nog een periode aan mee deed en nu zit de PvdA alweer twee jaar in de regering..... Maar de 'vakbondsman' Kerstens is eindelijk wakker geschrokken en weet u wat: u zal niet verbaasd zijn, als ik het aanpakken van die schandalige gang van zaken nog moet zien gebeuren, ik ben er op z'n zachtst gezegd, niet echt van overtuigd, dat deze moderne slavernij snel zal verdwijnen, het kabinet zit tenslotte niet voor niets vol met lobbyisten van het bedrijfsleven.........

Zie ook:
'Arbeidsuitbuiting in Nederland, de Nationaal Rapporteur Mensenhandel is wakker geschrokken'

'Werklozen die niet in het Westland willen werken??'

'Hans Biesheuvel (MKB): de Westlandse aspergekwekers kunnen geen Nederlands personeel krijgen....... AUW!!!'

'Dwangarbeid in Nederland anno 2016!!'

'Hans Biesheuvel wil geen regels t.a.v. 'werkstress', alleen dat woord wantrouwt hij al.....'

'Alex Klein, de zoveelste econoom met leugens over werkloosheid.......'

'Ronald Buijt (Leefbaar Rotterdam): "Het gulle armoedebeleid heeft niet gewerkt....." ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!'

'Eerdmans wil 'Polen-hotel' ausradieren'

'Werklozen te lui om aardbeien te plukken'

'Kamp en Florijn: werk genoeg voor iedereen'

'De werkverschaffing is terug'

* Wat betreft de wegenbouw; als het om de tuinders gaat, zijn dit soort gore praktijken al vanaf eind jaren zestig praktijk en ondanks de duizenden beloften, die in de loop van de jaren door allerlei leugenachtige politici werden gedaan, is er geen bliksem veranderd!

Voor meer berichten over PvdA keffer Kerstens, klik op zijn naam, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten